Onlinedejting är numera en enorm industri, och det verkar som om alla har åtminstone provat det en gång. Med en enkel smartphone, kan du i huvudsak möta upp med någon, när som helst. Resultaten har varit mycket positivt, eftersom det har varit en ökad mängd av relationer och bröllop sedan online dating bommen. Relationer som startar på nätet sägs vara mer framgångsrik än de som fastställts på annat sätt, eftersom de två personer har gått igenom något av en filtreringsprocess för att hitta varandra.

Med detta i åtanke finns det fortfarande ett antal människor som saknar viss etikett när dejtingen sker på nätet . Det finns några viktiga misstag som görs av deltagarna i en värld av online dating, som kan påverka dina chanser att hitta någon . Det finns en hel del information på internet om hur man hittar en partner, men inte så mycket om vad du inte bör göra. Vi har sammanställt de tre största fel som gjorts. Lär av dessa misstag för att fullända din sökning efter någon speciell.

Ursäkter för Deal-Breakers

En av de största misstag som män gör när de dejter på nätet ignorerar de deal-brytare som är rakt framför dem. Vad som är ännu värre är att många killar gör ursäkter och säga “ja, men …” Online dating är ett fantastiskt verktyg för att du kan skriva ner exakt vad du letar efter och försöka hitta någon som passar denna form exakt; om du börjar ignorera dessa saker bara för att du gillar utseendet på någon i sin profilbild, hamnar man kompromissa ditt mål.

Misstag inom Onlinedejting som Män GörTill exempel, om du säger att du inte vill vara med någon som röker, du har uppenbarligen skrev att en anledning. Vare sig det är för att du har nyligen slutat röka och vill inte falla tillbaka in i vanan, eller du en gång hade en relation med någon som kedja rökt, du har dina skäl att inte vilja vara med någon beroende av cigaretter. Men när du sedan bortse från detta och väljer att gå vidare på ett datum med någon som röker bara för att de är söta, dina förhoppningar om att hitta rätt flickan är redan död i vattnet.

Lösning

En framgångsrik relation är inte gjort bara för att ni båda gillar utseendet på varandra. Ett av de sätt du kan filtrera ut vackra människor med dåliga egenskaper är att skriva ogillar eller är avtändande i din profil . Om du är på en plats som inte använder en funktion som denna, se till att du läser en profil helt innan man beslutar att meddelande någon. Låt oss säga att du inte vill ha en lång distans förhållande. Om du inte läsa hela profilen för alla du är intresserad av, kan du sluta att prata med någon som kan äventyra dina avsikter, såsom någon som bor långt från dig.

Ibland kan dessa ogillar kan ändras lätt; till exempel om de inte gillar rökare och du för närvarande försöker sluta dålig vana, en relation av detta slag kan faktiskt hjälpa dig. Efter att ha gått på en dag och inser att du verkligen gillar tjejen du träffade, du kommer att vara motiverade att sluta röka för att fortsätta dejta henne. Om ogillar är små kan de gås igenom, men något väsentligt kan bara hamna ett slöseri med tid. Alltså, försök att leta efter potentiella deal-brytare i människors profiler direkt.

Endast Letar efter Sex

Du ska bara nämna kön till en person om de har skrivit det som en huvudämnet för ränta på sin profil. Annars bör ämnet lämnas av bordet. Om hon inte har bjudit in en kommentar om kön på något sätt och du tar upp någon form av insinuationer, kommer du att stöta som krypning.

Misstag inom Onlinedejting som Män GörOm kön är din främsta prioritet – i motsats till att starta en relation och att lära känna någon, det finns webbplatser och appar exklusivt för KK-relationer. Online dating är för människor som vill hitta någon som de kan ansluta med in och ut ur sovrummet. Om du bryr dig om är den fysiska aspekten av kontakt med människor, se till att du är på rätt plats. Du kan läsa om casual dating här om du tror att det passar dig.

Lösning

Med så många alternativ nu när det kommer till dejting, är det mycket lätt att hitta en plats som tillgodoser dina behov. Om du bara vill ha sex, det finns webbplatser tillgängliga för att tillgodose dina behov. Om du menar allvar om en relation, måste du vinna kvinnors intresse. Vissa män har missuppfattningen att pick-up linjer utstrålar självförtroende, men sanningen är att de flesta kvinnor tycker motsatsen. Naturligtvis, kvinnor är mer än glada att prata om sex, de behöver bara känna sig trygga och lita till de människor som de diskuterar det med.

Ibland kan du letar efter ett seriöst förhållande, men din sexuella läggning är lika viktiga. I detta scenario, måste du hitta en metod som fungerar. Till exempel, den första och mest effektiva man kan göra är att söka igenom profiler för att se om det finns någon med samma sexuell läggning som du. Misstaget att både män och kvinnor gör är att de tror att online dating ger dem rätt att diskutera något. Du kan läsa mer om det här . Detta är helt enkelt inte sant – när var sista gången du gick upp till någon i en bar och började prata om sex omedelbart? När du lär känna den person du pratar med, kommer du att känna mer säker med varandra, och det är då du sedan kan föra personliga samtal i spel.

Bli frustrerade när de får Nobben

Män och kvinnor kan ha helt olika uppfattningar om hur avslag ska hanteras. Kvinnor föredrar att läsa ett kort meddelande om avslag, medan män inte vill få svar alls. Emellertid de motsatta reaktioner tenderar att inträffa. Män ignorera meddelanden som de inte är intresserade av, och kvinnor skickar avstötnings meddelanden som män inte gillar att läsa.

Misstag inom Onlinedejting som Män GörTyvärr innehåller online dating för närvarande en liten andel av befolkningen som skickar kränkande meddelanden efter att ha fått ett avslag. Inte bara återspeglar detta dåligt för kvinnan som tar emot detta meddelande, men i dagens värld, kan dessa meddelanden lätt gå viral på sociala medier. Dessutom har vissa män inte gillar att ignoreras, vilket gör online dating skrämmande för kvinnor. Om de svarar, de kvinnor utstå en harang av missbruk. När de väljer att ignorera meddelanden, anses de “oförskämd”. I sådana situationer kan kvinnor väljer att bara sluta online dating helt.

Lösning

Du kommer alltid att ställas inför avslag. Det finns inget du kan göra om det, men du kan kontrollera din reaktion på det. Visserligen kan ta emot ett avslag skada ditt självförtroende och sänka din självkänsla, men det finns absolut ingen anledning att låta avslag komma till dig. Visst är det bättre att ta reda på att en flicka är inte intresserad alldeles i början, i stället för att gå på några datum och lära sig att hon var aldrig riktigt som intresserade, eller hur?

Utöver detta kan vissa avslag inte har något att göra med en individ, och i stället tillskrivas yttre situationer, som brist på ledig tid, eller plötsliga förändringar i familjens hälsa. Om du får inget svar alls, är du välkommen att skicka en uppföljning meddelande. Om det inte finns något svar efter detta, bara gå vidare till nästa kvinna. Inte älta någon du aldrig få ett svar från.

I slutändan har vi ingen aning om vilken situation andra människor är i, så vi har ingen rätt att döma dem eller förolämpa dem när de avvisar oss. Varför inte ge andra fälla genom att inte ta sitt avvisande till hjärta? Det är faktiskt mycket bättre, eftersom det är enkelt och du kan gå vidare om det snarare än att vara ett offer för onlinedejting bluffar .

Sammanfattning

Du måste fatta ett beslut. Kommer ni att bli irriterade av de meddelanden som du tar emot som du har ingen kontroll över? Eller kommer ni att fokusera på de saker du kan kontrollera. Undvika att göra ovanstående misstag, och du kan bara hitta den speciella personen, på rätt sätt!

scroll up