Jag var så upphetsad när Andrew ringde mig. Vi gick ut en gång efter mötetpå en onlinedejtingsida och jag hittade honom ganska lockande. Efter att inte höra från honom för en vecka efteråt, budskapethankvarpåmin röstbrevlåda var lite tråkigt. Han bad mig på middag igen … med sin mor, som frivilligt att betala.

Andrew var inte första kuf jag avvisade baserad på ett enda meddelande. Vissa potentiella partners där rude, några var ohygieniska, och vissa var sena. Man kan säga att jag är för kräsen, men jag var bara vara selektiv – Jag var inte kommer att kompromissa vad jag söker i en man. Baserat på mina erfarenheter med alla fel killar, jag trodde jag skulle dela det jag har lärt mig från dem.

1. Vem ska betala?

Den person som betalar bör inte vara din dag mamma (och inte heller bör du att träffahennepåandra dagen, men det är en helt annan historia). Typiskt är mannen betalar den första dejten. Detta kan men detta vara förvirrande om du är i en samkönad relation.

Sanningen är, det spelar ingen roll vem som betalar för den dag, så längepersonen gör det utan att det brister i spetsen. Ta någon ut medel går alla ut (så lämnakupongerhemma). Gåut med någon som beräknarkostnader är en stor tur ut och vittnar om framtida beteende. Och för posten, om du frågade ut honom, bör du vara den som betalar för middag.

Onlinedejting: Vett och etikett när man träffas första gången2. Säg du inte är intresserad

Någon jag känner nyligen gick på en dag och skröt för mig om hur stort det var. Flickan skrattar åt hans skämt, var bekväm med honom, och kemin kändes rätt. Ni kan föreställa sin besvikelse när det inte fanns någon andra datum, men ännu viktigare, inget svar från henne alls.

Detta kan vara oroande och förvirrande för någon. Om datumet gick dåligt, skulle det ha gjort känsla av att hon försvann, men om hon försöktebara avvisa honom, borde hon ha sagt så. Du behöver inte göra en stor produktion av träffande någon du inteär intresserad, men du bör inte lämnanågon hängandeheller.

3. VaraÄrlig och Öppen

“Jag skadade mig i går, men jag kan inte säga hur.” En kille sa till mig efter vår sjättedagen. Om hanskadar sig själv i ett slagsmål, en fetisch scenario eller ett gym var irrelevant. Att hållasmå hemligheter och undanhålla information är inte ett gott tecken. Ingen vill uppdatera en mystisk man.

4. Att prata med måtta

En vän till mig klagade över att alla män hon går pratar för mycket. I sitt försvar, är hon mycket vältalig och hyfs är viktigt för henne. Min vän tar inte hänsyn till att de flesta människor som Yammer på gör dettaavnervositet. Vissamänniskor helt enkelt inte vet något bättre när det gäller att kommunkationsetikett. Du behöver inte uppdatera en Chatty Cathy, men försök att inte hålla den mot en person – vi är alla människor.

5. Var dig själv

Kompromissa inte vem du är att tillfredsställa någon annan. Om du inte gillar hur någonklänningar, inte försöka ändra dem. Om din partner inte gillar sättet du tips påen restaurang, inte försöka motivera dina handlingar. Om du gör något fel, det du säger och gör upp vem du är.

Om du är synd om de saker dina datum frowns på, säger en hel del om din karaktär, elleravsaknadenav den. Det är inget fel med att utvecklas och bli en bättre människa, särskilt om någon du är dejting inspirerar du med. Men om du gör det för att vinna någon över, du kommer att komma ut som desperat.

scroll up