Bedömning Zoosk

zoosk

Design:

Användarvänlighet:

Fördelar:

Hjälp & support:

Pris:

Allmän Information Zoosk

Varje dag loggar miljontals singlar världen över in på Zoosk som nu är en av de absolut största sociala dejtingscommunitys i världen. Zoosk erbjuder en säker och kul onlinedejtingupplevelse som användarna enkelt får åtkomst till från Zoosks webbsida, sociala nätverksapplikationer, mobila tjänster och nedladdningsbar skrivbordsapplikation.

Skapa Profil  

dejtingsidor

Fördelar

Har mobilapp för iPhone

Kan användas gratis till det mesta utan att ta bort viktiga funktioner

Nackdelar

Dyr

Spam-bottar

Oseriösa personer, underåriga

zoosk

zoosk

Könfördelning

%

Andel män

%

Procent av kvinnor

Popularitet (Besök)

Däribland finns sedan starten cirka 270.000 svenska medlemmar online varje dag, och antalet nya registreringar i Sverige ökar stadigt. Medelåldern för kvinnor ligger runt 25 och för män runt 27 år.

zoosk

Medlemskap Zoosk

Zoosk använder sig inte av traditionell prissättning där du som på de flesta andra sidorna köper ett månadsmedlemskap. Här köper du istället ‘mynt’ som du kan spendera på massa olika sätt.

Pris

PrenumerationPris
6 månader 110.42 kr per månad
3 månader176.64 kr per månad
1 månader264.78 kr per månad

Skapa Profil

Zoosk.com startade 2007 som en ren Facebook-applikation men idag finns sidan i 60 länder och sajten är tillgänglig på 20 språk,

även om det nu är möjligt att också använda Zoosk oberoende av Facebook, så föredrar vissa användare ändå förbindelsen mellan Zoosk och Facebook.

Största fördelen med Zoosk anser vi vara det oroligt enkla och roliga gränssnittet. Det är inte svårt att navigera sig runt på sidan och det känns naturligt för den digitala generationen (som i stort sett utgör den totala databasen av medlemmar).

Zoosk finns tillgängligt genom applikationer på flera sociala nätverk, Facebook, MySpace, Bebo, och Hi5.

Användarrecension

Det sociala dejtingnätverket, är en stor spelare på marknaden för rolig, spännande och enkel internetdejting. På Zoosk möts massvis av unga och ungdomliga singlar från 18 till 35-årsåldern varje dag för att flirta och chatta. Det vi gillar extra mycket är den roliga iPhone-appen som finns till sidan.

Varje dag loggar miljontals singlar världen över in på Zoosk som nu är en av de absolut största sociala dejtingscommunitys i världen. Däribland finns sedan starten cirka 270.000 svenska medlemmar online varje dag, och antalet nya registreringar i Sverige ökar stadigt. Medelåldern för kvinnor ligger runt 25 och för män runt 27 år.

Zoosk.com startade 2007 som en ren Facebook-applikation men idag finns sidan i 60 länder och sajten är tillgänglig på 20 språk, även om det nu är möjligt att också använda Zoosk oberoende av Facebook, så föredrar vissa användare ändå förbindelsen mellan Zoosk och Facebook.

Ett riktigt dåligt system som automatskickar svarsfraser så att du ska tro att hon/han svarat dig trots att dom inte kunnat det. Sedan så kan du som betalande medlem bara ha en mailkonversation med andra betalande medlemmar…det suger! Som ickebetalande kan du bara dom 20 första tecknen i ett mail. Sedan så kostar det en massa, trots att du redan betalt ditt medlemskap, för att göra vissa saker. DÅLIGT! Har man betalat så har man…sen är det fritt fram ända tills det är dax att förnya. Jag har fortfarande 3v kvar, men jag är urbota trött på systemet så jag har gått ur. Ska köra SPRAY istället… den funkar och man vet vad som händer.
Henriksson, Mariam

zoosk

scroll up