Bedömning Academic Singles

academic singles

Design:

Användarvänlighet:

Fördelar:

Hjälp & support:

Pris:

Allmän information Academic Singles

Den här spännande sajten erbjuder dig som ställer krav på akademisk kompetens en möjlighet att hitta en partner på nätet. Academic Singles är en sofistikerad mötesplats för personer som inte är rädda för att ställa höga krav på sig själva eller sin blivande partner. Om du värdesätter utbildning och akademiska studier är detta den perfekta sajten för dig som är singel och söker efter en partner. Academic Singles är ett självklart alternativ för dig som har svårt att hitta det du söker på vanliga dejtingsajter. Registrera dig kostnadsfritt och börja dejta utbildade killar och tjejer på en säker och väletablerad dejtingplatform som erbjuder ett prisbelönat alternativ till vanliga dejtingsajter.

Skapa Profil

dejtingsidor

Fördelar

Nackdelar

Slarvigt översatt sida

Matchningsfunktionen är ett skämt

Oseriöst

academic singles

academic singles

Könfördelning

%

Andel män

%

Procent av kvinnor

academic singles

Medlemskap Academic Singles

För att garantera att din önskan att finna kärleken går i uppfyllelse svarar alla medlemmar på några frågor om vad de letar efter och hur de skulle beskriva sig själva. Testet på Academic Singles tar ungefär 15 minuter och gör att systemet sedan hittar matchningar som baseras på alla dina svar.

Dejtingsidan och den tillhörande appen är båda väldigt användarvänliga. Funktionerna för Academic Singles är väldigt enkla: du skapar en profilsida på några få klick och kan då söka efter din ideala partner genom filter och rekommendationer. För att kommunicera med andra singlar på Academic Singles Sweden måste du uppgradera ditt konto till ett avgiftsbelagt medlemskap. Du kommer att kunna se alla profilbilder, chatta och skicka privata meddelanden.

Pris

PrenumerationPrisPris per månad
3 månad1104.19 SEK368.06 SEK
6 månad1605.00 SEK267.50 SEK
12 månad2003.24 SEK166.94 SEK

Skapa Profil

Det finns många trevliga, ambitiösa och välutbildade singlar som alla letar efter samma sak: en relation med mer djup och mening än att swipa till höger och one night stands. Att de använder sig av ett personlighetstest för att matcha ihop singlar är inget banbrytande eller revolutionerande, men det skiljer dem avsevärt från andra plattformar som mer matchar singlar efter intressen än efter personlighet.

Du kan skapa en profil och göra deras personlighetstest gratis, men om du vill kunna kommunicera, så måste du – inte helt överraskande – betala för deras Premium service. Deras funktioner är standard och deras personlighetstest är baserat på ELITSINGLARs model, men det är kortare och tar ca 15 minuter att göra, jämfört med 25 minuter hos ELITSINGLAR.

Den här servicen kommer ifrån den ansedda dating plattformen be2, som har hjälpt flera akademiska singlar att hitta kärleken i sina hektiska liv. Academic singles är en ny plattform som drivs av ett väletablerat företag. Registreringen är öppen och gratis just nu, och även om det finns några uppstartnings problem , de flesta i deras design, tror vi att det är riktigt bra att vara med från tidigt skede och få mest ut av sidan medan den fortfarande är ny!

Användarrecension

Det finns många trevliga, ambitiösa och välutbildade singlar som alla letar efter samma sak: en relation med mer djup och betydelsefull än att swipa till höger för en one night stand. De använder sig av ett personlighetstest för att matcha ihop singlar som skiljer dem avsevärt från andra plattformar som mer matchar singlar efter intressen än efter personlighet.

Du kan skapa en profil och göra deras personlighetstest gratis, men om du vill kunna kommunicera, så måste du betala för deras Premium service.  Den här servicen kommer ifrån dating plattformen be2, som har hjälpt flera akademiska singlar att hitta kärleken i sina hektiska liv. Academic singles är en ny plattform som drivs av ett väletablerat företag. Registreringen är öppen och gratis just nu, det är riktigt bra att vara med från tidigt skede och få mest ut av sidan medan den fortfarande är ny!

Det mest oseriösa jag stött på.

Deras namn “Academic Singles” signalerar helt fel, majoriteten är icke-akademiker.

Lurar sina kunder, dels genom att lägga upp falska bilder på de män som inte presenterat sig m bild (du vet aldrig om bilden är äkta el ej när du först scannar av din lista, det meddelas först när du har fått upp ett intresse och klickat vidare. Blåst på konfekten. Känns fult.

Acceptabelt om de hade ett och samma foto på alla som saknade profilbild, men “AS” har valt ut ett stort antal attraktiva män som inte har något med kunderna att göra.)

dels genom att sända ut förprogrammerade meddelanden till medlemmarna från andra medlemmar. De stämmer inte ofta med verkligheten, upplevs oseriöst.

Andersson, Anisa

academic singles

scroll up