I den moderna världen, är onlinedejter mycket vanliga. För vissaärdetendasättetfrämlingar möter varandra. För andra, som nyligen ensamstående, kan det vara helt nya och allt-annorlunda. Dessa människor kan hitta online dating frustrerande och ge upp den tidigt.

Anledningen till dessa människor har frustration ärpågrund av deras orealistiska förväntningar. De tror felaktigt att regler för onlinedejting är inte annorlunda än hur saker och ting görs offline.

Med detta i åtanke, här är vad som händer när online dating tacklaspåfelsätt:

Du kommer förmodligen inte hitta “The One” på förstaförsöket

Onlinedejting innebär att möta många människor. Det finns naturligtvis att bli flera “dåliga datum” innan du hittar någon du ärkompatibel med. Det går åt båda hållen – ett datum som du ärpåkan vara bra för dig, men å andra sidan kanske inte kännerpåsamma sätt som du gör. Tappaintemodetnär detta händer. Skaka bort det och försök igen. Det är skönhetenionline dating – du kanfortsätta att försöka tills du får deträtt, utankonsekvenser.

Att dejta online är en lek med siffror

Traditionellt har de flesta människor lärakänna någon lite bättre innan du kommer på en dag med dem. Detta är något av en känsla-out process. Vad gör online dating annorlunda är att det datum du gå på är känslan-process.

Din dag med någon du träffat på nätet kan uppfyllas med besvikelse, eftersom personen du läsa om, chattade genom en video eller talat med i telefon kanske inte vad du förväntar när du träffaspersonligen. Introverta tenderar att ge upp efter bara en av dessa datum.

Vad man kanFörvänta sigfrånOnlinedejtingOnlinedejting = Andra dejter än dig själv

I traditionell dating, det är inte vanligt för någon att bolla flera friare på en gång, åtminstoneintediskret. I online dating, kommer du troligenatt ha några potentiella partners som framtidsutsikter, som du kommer att vara i färd med att bestämma vem du bästkontakt med.

Du måste ha detta i åtanke och inser att det går åt båda hållen. Inte straffa din dag om du upptäcker han eller hon har andra datum på horisonten. Om detärtänkt att vara, kommer du att vara den måttstockpådessa andra datum, och alla vägar leder tillbaka till dig.

Första Dejter Skiljer sig

Traditionella datum innebär något hjärtlig och professionella. Klä upp, fåfina reservationer och liknande. Inom onlinedejtingvärlden kan detta vara alltför framåt. En traditionell datum innebär att gå ut med någon du redan något vet. En online-datum är mycket en första någonsin möte mellan två parter. Som sådan, vill du inte att skrämma någon bort med eleganta middagar eller tvångs hand-anläggning.

Skyll inte på Orealistiska Foton

Du kommer att upptäcka att de flesta människors profilbilder inte exemplifiera sina verkliga framträdanden. Ibland finns det människor som använder decennier gamla foton, och det finns andra som använder bilder tagna med dåligbelysning. För det mesta, felaktiga bilder är inte en mänsklig fel.

Det är verkligen svårt att mäta en personfrån ettfotoiallmänhet. Höjd, födelsemärken, håravfall, eller eventuella brister kan inte upptäckas genom att bara titta på ett foto, och det är mycket troligt att du kan projicera vad man förväntar sig att baseras på den bild du ser, ställer dig upp för besvikelse.

Var Proaktiv

Om du inte får ett svar så snabbt som du vill ha en, inte bli upprörd. Män är i allmänhet otåliga och kvinnor behöver mer att gå påpåinnan de inleder med människor. Det handlar inte om att vara alltför framåt eller vara oförskämd, det är bara hur vi som människor beter sig. Var proaktiv och verka för ett datum med någon du vill lärakännabättre.

Vad man kanFörvänta sigfrånOnlinedejtingKvinnor: Att få e-post från felMänär Normalt

Du kommer att få en hel del svarfrån människor som du inte ens tänkapåatt gå ut med. Du är inte skyldig att göra något, men du bör ha ett hjärta. Om någon svarar på dig som är för gammal, tunn, fett, eller vad du inte gillar i en person, kom ihåg att det var något tilltalande om du till dem.

Någon hittade dig intressant eller vacker, och det är en komplimang, samt ett uppsving för dig själv uppskattar. Du är inte skyldig dem någon förklaring till varför du inte är intresserad, men det skulle inte döda dig att säga “tack” och önskar dem lycka till att hitta någon annan. De flesta människor kan kännaen artig avslag och kommer att uppskatta ditt svar.

scroll up