Bedömning Nextlove

nextlove

Design:

Användarvänlighet:

Fördelar:

Hjälp & support:

Pris:

Allmän Information NextLove

NextLove grundades 2013 som en plattform för singel och skilda föräldrar att finna sin andra chans för kärlek. Dejtingsidan är den första i sitt slag och vänder sig till en speciell grupp av människor. NextLove har blivit den största mötesplatsen för ensamstående och frånskilda föräldrar i Norden.

NextLove skapades för att tillgodose en viss grupp av människor som kan ha andra förväntningar och ett annat begrepp om kärlek efter att ha gått igenom en skilsmässa eller har barn. Sådana livsförändrande situationer kan ändra utsikterna för många, inklusive hur de ser på dejting och kärlek. De brukar ofta leta efter efter en partner som har samma syn på livet som de själva.

Skapa Profil

next love

Fördelar

Att att få kontakt med andra och en trevlig atmosfär

Nackdelar

Många inaktiva konton

next love

next love

Könfördelning

%

Andel män

%

Procent av kvinnor

next love

Medlemskap NextLove

Börja med att välja ett bra användarnamn och ladda upp en profilbild för att få 15 gånger mer uppmärksamhet än medlemmar utan bild. Efter det kan du låta andra medlemmar få lära känna dig bättre genom att fylla ut din profil. Du kan även låta andra medlemmar få veta dina djupare tankar och åsikter om speciella ämnen, exempelvis “Vem jag är och vad jag vill med livet” och “Mina perfekta första dejt”.

NextLove kommer att ställa dig frågor för att hjälpa dig att finna din match. Berätta mer om din personlighet, intressen, romantik och sexualitet. Välj ett svar till varje fråga och tillfoga din text där det är möjligt. Detta kommer att hjälpa för att skapa en unik profil och en bra utgångspunkt för att starta ett samtal med din potentiella match. Ju mer information du har på din profil, desto större chanser är det för dig att starta ett samtal med någon som har kikat på din profil.

Surfa runt bland våra medlemmar, läs profiler, hitta några roliga att chatta med. NextLove erbjuder flera olika kommunikationsmedel, bland annat flirtar, privata meddelanden och gåvor. Vårt team jobbar dagligen med att utveckla nya och roliga funktioner för att hjälpa dig att hitta din NextLove. Nya funktioner är redan påväg!

Skapa Profil

Nextloves matchningssystem bygger på vetenskapligt beprövad relations och kompatibilitets forskning som kommer att visa de bästa möjliga matchningar som möjligt. Det är så simpelt som att svara på några frågor om dig själv och din livsstil och NextLove kommer att hitta de du matchade bäst med, sedan är resten upp till dig!

Det är säkert och roligt att möta någon på NextLoves plattform då det ger medlemmarna en plats att kommunicera med varandra innan de bestämmer sig för att ta steget och träffas personligen. De har också ett stort team som tillägnar sig åt att hålla sina användare säkra och tar stolthet i att hålla endast äkta användare på NextLove. Teamet ser också till att dejtingsidan är 100% säker och konfidentiell 24/7.

Webbplatsen är ett bra sätt för människor som är nervösa över att komma tillbaka på singel scenen för att testa vattnet. Innan du någonsin måste möta upp någon personligen, kan du få en känsla av dem genom meddelanden och interagera med dem på nätet.

Webbplatsen använder en matchande algoritm för att para ihop dig med de bästa matcherna i ditt område. Webbplatsen erbjuder full kundservice stöd för alla frågor som du kan ha och de kräver verifiering av alla profiler som skapas.

Så, om du är en ensamstående förälder, som nyligen skilt sig, eller letar efter någon som redan har haft en familj, är Next Love bästa möjliga alternativet för dig.

Användarrecension

Next Love vill hjälpa dig att hitta den där speciella personen som du kan starta på nytt med. Att gå igenom en skilsmässa kan ändra en person, samma sak med att ha barn och att vara en ensamstående förälder. Deras tjänster riktar främst på Norden, så om du letar efter en ensamstående pappa från Storbritannien, kanske du måste leta någon annanstans!

Webbplatsen använder en matchande algoritm för att para ihop dig med de bästa matcherna i ditt område. Webbplatsen erbjuder full kundservice stöd för alla frågor som du kan ha och de kräver verifiering av alla profiler som skapas. Så, om du är en ensamstående förälder, som nyligen skilt sig, eller letar efter någon som redan har haft en familj, är Next Love bästa möjliga alternativet för dig.

Webbplatsen erbjuder full kundservice stöd för alla frågor som du kan ha och de kräver verifiering av alla profiler som skapas.

För mig fungerade NEXTLOVE faktiskt bra (trots att jag varit singel/ensam i många herrans år). Jag har ju varken barn eller har aldrig varit gift (men det gick faktiskt att fylla i) och jag fick kontakt med ett par kvinnor där (även om det inte var någon man föll för riktigt sådär).

Det var en trevlig atmosfär men eftersom jag dels fick problem på en annan dejtingsida dels fick ett mejl från en kvinna (som ville ha intima stunder med mig i sängen , hon var yngre än mina sökkriterier) och sedan att dessa drog för ytterligare abonnemang (försökte ta en paus där) så valde jag att lämna sidan men mitt intryck var övervägande gott , jag var nöjd med sidan och atmosfären där, de kvinnor som var där var övervägande trevliga.

Fransson, Esra

next love

scroll up