Innan vi tar itu med några fakta som ingen verkar för att diskutera om onlinedejting vill jag påpeka att jag är en förespråkare av branschen, och har det att tacka för min nuvarande relation. Efter leka med några profiler och inte riktigt begå, bestämde jag slutligen att ta hoppa ett par år sedan och mycket snabbt hittat min numera flickvän. Med detta i åtanke, jag stöder online dating och premissen bakom den, och uppmanar alla jag vet att prova det, eftersom du vet aldrig vem du kan möta.

Å andra sidan, skulle jag definitivt varna människor nya till online dating om flera saker, till exempel följande

Inaktiva Profiler Existerar

Onlinedejting är en bransch som blir ett offer för sin framgång, eftersom ju fler människor som finner kärlek på det, desto mer online-profiler lämnas vilande och inaktiv. Även om detta är fantastiska nyheter för de människor som har hittat relationer, är det fruktansvärda nyheter för människor att skicka meddelanden till användare som inte längre kontrollera sina konton. Chockerande, tror man att över 96% aveHarmony-medlemmar inte kontrollera sitt konto eller inte har betalat sitt medlemskap. Match är bara lite bättre på 93%. Vad betyder det för dig? Det innebär att av 100 personer som du skickar ett meddelande till, bara en handfull kommer att läsa det.

Sanningar om Onlinedejting som Ingen Pratar omStatistiken som nämnsär cirka fem år gammal och publicerades av OkCupid, Men data är inte tänkt att vara någon annan dag. Efter Match köpte OkCupid 2011, var denna artikel dras från deras hemsida, men det fanns någon annanstans, och skadan redan skedd. Det är viktigt att notera att artikeln publicerades av en dåvarande konkurrent de två platserna, så uppgifterna bör användas med försiktighet. Under årens lopp har det funnits många processer som involverar Match och deras brist på aktiva användare, och det verkar ha orsakat ett antal problem i branschen. Även om majoriteten av dessa stämningar var från arga medlemmar, några gick vidare och sade att flera användareprofiler var falska och andra kontrollerades av företagets anställda för att påverka medlemmarna att förnya sitt medlemskap. Alla dessa ärenden ogillas i domstol, men vi gjorde lära sig några viktig information från senaste fallet;

  • Fördetförsta, säger Match iderasanvändarvillkoratt de inteskärmensinaanvändare.
  • Fördetandra, de inte ta någotansvarförfalskaellerinaktiva profiler.

Med dessa två punkter i åtanke, innebär det att även om anklagelserna var sanna, överensstämmer inte vidta någraåtgärder eller ens erkänna det på något sätt. Av uppenbara skäl, ruinerat detta många medlemmens upplevelser. Detta är en av de största saker som du kommer att behöva hålla utkik efter om du bara gå med i online dating scenen. Inaktiva profiler finns, så om du sällan får något svar, inte får alltför nedslagen.

Det kommer att bli Bluffare

Det finns ett antal bedrägerier som sker på online dating webbplatser, även om de bara kan kompensera för en liten andel av profiler. Emellertid tror man att nästan en kvarts miljon människor är drabbade av bedrägerier inom onlinedejting varje år, vilket ställ upp kostnader på över $ 60 miljarder euro per och varje år. Om du inte är försiktig, kan du enkelt påverkas av ett av dessa bedrägerier.

Bara för att visa de skador de kan orsaka, jag har ett exempel för dig här. Efter att ha undertecknat upp till match, en New York kvinna var glada att se vem hon skulle träffa – ett tänkesätt som många av oss har. Hon träffade någon som påstod sig vara tjänstgör i Afghanistan. Efter samtal fortskred, kvinnorna hamnade skickar över $ 25.000över Internet till mannen. Tyvärrär detta inte det enda fallet att ytan på internet, och det är inte bara kvinnor som faller för trick som dessa. Både män och kvinnor har fångats skicka pengar över till främlingar som träffade på nätet dejtingsajter, och frågan blev så allvarlig att FBI släppte en gång en rapport diskuterar onlinesäkerhet.

Förutom kabeldragning pengar över till främlingar, det finns också berättelser om mer permanenta skador i form av skador och även dödsfall. För inte så länge sedan fanns det en utbredd historia om en kvinna som mötte en man på Match, och de hamnade åtnjuter flera datum. När kvinnan kallade det, fortsatte mannen att hugga kvinnan flera gånger. Strax efter var Match hit med ännu en rättegång, och den här gången de vidtog åtgärder. Som ett resultat av fallet, bestämde de sig för att börja köra bakgrundskontroller.

Sanningar om Onlinedejting som Ingen Pratar omI sanning, gjorde nya bakgrundskontroller inte riktigt hjälpa alls. I själva verket, matchar erkände redan från början att bakgrundskontroller “kan göra lite bra”. Även företagets anställda medgav att kontrollerna hade brister, och att de inte vill att deras medlemmar att få en falsk känsla av säkerhet. Var Match verkligen försöker hjälpa, eller har de bara vill ses göra något åt ​​ett stigande problem för publicitet skull? Hursomhelst, medlemmar lämnas exponerad, och det är nu viktigare än någonsin att vara förnuftig på nätet. Om något inte känns rätt, lämna personen väl ensam och bara prata med folk du kan lita på.

Onlinedejting kan ta bort Intimitet

Trots alla säkerhetstips och råd som ges på första datum med personer som uppfyller nätet, är det fortfarande trodde att omkring en tredjedel av alla kvinnor sova med en man på första träffen. Om har beslutat att leta efter tillfälligt sex snarare än ett seriöst förhållande, är detta en fantastisk stat för dig. Men om du letar efter något mer allvarligt, då det betyder problem.

När man talar med någon på nätet, är det lätt att diskutera olika ämnen varje dag, och även efter att arrangera en första tidpunkt, kommer det fortfarande finnas konversationer flyter mellan er två. Problemet med detta är att vi tror att vi känner någon bättreän vad vi faktiskt gör; vi får en falsk känsla av där förhållandetär. Visst, du vet att hon gillar att äta pasta och spela badminton påen tisdag, men du är fortfarande något främmande för varandra. Experter säger att majoriteten av par som når enförsta dejthar fel tänkesätt, eftersom de redan känner sig som om de har haft ett par datum, och detta är den tredje eller fjärde. Men det är ett första datum en första datum oavsett hur mycket du har talat på nätet. Anledningen till att så många människor har sex på första dejten är att flirtiga meddelanden har skickats fram och tillbaka, och sexuella spänningen kommer att vara hög innan de tvåhar träffat. Normalt är det första datumet bara en fortsättning av dessa meddelanden tills en går tillbaka till den andres rum i slutet av natten.

Sanningar om Onlinedejting som Ingen Pratar omSå, vad är den verkliga frågan här? När du börjar dejta på nätet, är det lätt att underhålla en fasad och tror att du är meddelandehantering kärleken i ditt liv. När du äntligen träffa dem, kan det hela verkar ganska anticlimactic, eftersom du har byggt upp det datum för mycket i ditt eget huvud. Men vi inte vill att alla dessa meddelanden för att gå till avfall eftersom vi har övertygat oss om att “det var definitivt något där”, så hamnar vi har sex. Föreställ miljontals människor gör detta på samma gång, och webbplatser som Match hamnar bli något mer än en plats att ha tillfälliga krok-ups. Om du letar efter något mer allvarligt, måste man vara försiktig med denna effekt, eftersom det kan vara riktigt skadligt. Ibland kan du faktiskt har en förbindelse med någon, men genom att sova med dem omedelbart, kan du faktiskt förstöra magin. Vad hände med att lära verkligen känner någon innan man har sex?

Du blir Tom

I livet, är vi alltid lära sig att ha för mycket att välja på är en bra sak, men när det kommer till online dating, kan det verkligen ändra ditt sätt att tänka. När vi står inför med tusentals olika profiler, kan de mycket snabbt blivit bara ansikten, och vi vet alla att ingenting någonsin fungerar om vi väljer någon rent av utseende. Trots detta är det lätt att falla in i vanan att välja de snyggaste människor från havet av ansikten, eftersom det är lättareän att läsa profiler, och det verkar som det bästa systemet.

På bara några veckor, kommer du att gå från att läsa varenda profil och analysera dem i detalj, att kasta någon ur ringen bara för att deras bild är suddig. Sedan ska du avvisar människor eftersom de stavat ett ord fel i sin profil, eller att någon tog selfie helt fel, eller för att du inte gillar stavningen av sitt namn. Alla dessa människor som du kommer att avslå i en andra skulle kunna vara de som du har mest gemensamt med, och det är allt på grund av att onlinedejting gör dig tom.

Naturligtvis, lösningen på detta är att alltid se under ytan och ta regelbundna pauser från online dating. Om du känner dig som om du avfärda människor för dumma skäl ta ett par dagar bort från datorn och komma tillbaka utvilad. Så snart du lär dig att göra detta, kan du hitta någon som är i alla samma saker som du, trots att de har en annan hårfärg vad du normalt går för.

Relationer Mellan Olika Raser Händer Sällan

Vi vet nu att onlinedejtingär fullt av ytliga människor, men åtminstone nu vet du hur du kan undvika att lägga ytterligare en till mixen. Ett annat problem som vi ser i online datingär bristen på mångfald mellan människor som hamnar slående ett partnerskap. Jag är alltid glad att se par får tillsammans genom online dating oavsett ras eller religion, men bristen på mångfaldär skrämmande.

En nyligen genomförd studie visade att vid första, att den mest sannolika människor får ett svar efter att ha skickat ett meddelande är vita män. Som sådan, vita män minst benägna att skicka ett svar till någon annan etnicitet. Studien visade också att svarta kvinnor är minst benägna att få ett svar.

Sanningar om Onlinedejting som Ingen Pratar omVi lärde oss också från studien att över hälften av alla vita kvinnor sa att de skulle föredra att datum någon egen etnicitet. Vita kvinnor tenderar att visa en tydlig önskan om vita män, medan Latina och asiatiska kvinnor visar en ännu starkare önskan om vita män.

Studien genomfördes av OKTrends(OkCupid blogg), så möttes av skepsis när den först släpptes, men en opartisk undersökning av National Science Foundation visade exakt samma resultat. Varför denna fråga? I slutändan visar det sig att inte alla står på plan mark när det gäller online dating, och vita män verkar vara valet av alla, medan andra etniciteter är att få ignoreras av fel skäl.

Sammanfattning

Så där har vi det, här är sex stora dejting sanningar som ingen någonsin diskuterar, och de bör vara viktiga överväganden innan du registrerar dig. Visst, online datingär ett fantastiskt verktyg, och jag lyckades hitta älska mig själv, men du behöver vara försiktig baserat på vad du just läst. Om du väljer att gå vidare med online dating, stanna säkert och lycka till!

scroll up