chatta upp en vacker flicka eller en snygg kille på stan. Detta beror på att de flesta dating sidor ger dig möjlighet att läsa om personens intressen innan du kontaktar honom / henne. Det är precis det som kan ge dig en bra utgångspunkt för att inleda ett bra samtal.

Innan du börjar, men det finns några saker på din egen profil som är mycket viktiga:

1. Profilbilder

Välj några bra bilder av själv för din profil. I allmänhet är det bäst att hålla det till 2-3 bilder, så det verkar inte som overkill. Kontrollera bilderna faktiskt ser ut som du och att de inte tagit 2-3 år sedan, när du kanske tror att du såg bättre. Om du vill träffa potentiella datum efter att ha skrivit till dem, kommer de att se hur du ser ut i alla fall.

Undvik också att ha någon annan i bilderna med dig, eftersom människor kan få förvirrad om vem de egentligen skriva, eller om personen i bilden är faktiskt din significant other. I allmänhet är det också en fördel att undvika bilder där kläderna är för snål – såsom bikini bilder – eftersom det kan sända fel signaler.

2. Profiltext

Generellt sett ska du skriva lite om dig själv i din profiltext eftersom, såsom nämnts, detta kan användas för att starta en bra samtal. Det finns ingen anledning till varför det inte kan vara om ditt dagliga liv, men det är bäst att skriva något roligt som beskriver dig. Detta beror på att det lätt blir lite kliché, och stå ut från mängden är vägen svalare. Undvik att skriva för mycket om dig själv, eftersom du bör lämna några saker som bör utforskas i konversationen.

När du har ovanstående saker hanteras, kan du börja hitta potentiella datum.

När du har hittat dig själv en match (på Tinder eller Happn, exempelvis), Vad kommer ni att skriva dem?

med några enkla tips för att få igång
Här är några enkla tips som du kan använda för samtalet, som förhoppningsvis kommer att leda till en stor dag senare:

  • Låt dina egna syften med sidan lysa igenom

Upprätta själv från början, vad du vill åstadkomma via internet dating. Vill du hitta en significant other? Vill du göra mål? Eller är du bara letar efter några bra datum? Självklart behöver du inte vill börja med att skriva vad dina planer för din potential datum, men du kan låta dem läsa det mellan raderna.

Till exempel, om det första du skriver är “Önska att haka upp?”, Skulle de flesta tolkar detta som du bara är efter en sak. Å andra sidan, frågor om vad någon gör varje dag visar att du är intresserad av mer än bara en natt stå med personen.

  • Undvik klichéer

Återigen är det mycket viktigt att du försöker att sticka ut från mängden, eftersom dessa dagar finns det en hel del män och kvinnor på dejtingsajter. Många av dem kommer att välja att skriva: “Du ser bra ut, vill du skriva mig?”, Eller “Du ser bra ut, vill du träffa?” Vid första anblicken, är helt bra den första delen, eftersom du börjar genom att ge personen en komplimang, som särskilt kvinnor kommer ofta att uppskatta och nästan alltid svara på. Men det är som sagt en mycket vanlig sak att skriva, så försök att starta ett annat i stället.

  • Använd personens intressen

Om din potential datum har skrivit en profiltext, har du en mycket bra utgångspunkt för ett samtal. Om till exempel, har personen skrivit, “Älskar Dr Pepper”, du kan göra klokt i att börja med att skriva, “Så, när vi kommer att gå ut för en Dr. Pepper?” Varefter du kan naturligtvis fråga mer personliga frågor. Eller om din match är en tjej som skrev att hon älskar att läsa, kanske du vill fråga mer om det ämnet ellerdela din egen uppfattning om det.

  • Fånga deras intresse

Alla psykologisk forskning visar att du gör ett första intryck snabbare än du tror. Det är därför det är viktigt att fånga personens intresse snabbt. Därför kan det vara en god idé att skriva något i stil med “Hej, vet du vad?” Eller “Jag har något att visa dig”. På så sätt kommer du att fånga personens intresse. Se bara till att du gör det på ett roligt sätt.

  • Undvik alltför många frågor

Det kan snabbt bli tråkigt, om du börjar med massor av frågor om vad din potential datum gör varje dag, och vad han eller hon vill i livet. Försök att börja med något kvick – då kan du alltid ställa frågor senare. Spara något för det faktiska datumet, så att du har något att prata om.

  • Inte låtsas vara någon du inte är

Precis som med bilderna, är det viktigt att vara dig själv när du skriver. Vid någon punkt kommer din dag ta reda på vem du är ändå, så det är bättre att vara sig själv från början och ta reda på om de gillar dig för det.

  • Var inte rädd för att vara lite provocerande i dina frågor

Naturligtvis vill du inte vara provocerande när du tänker på en Internet-datum, men du behöver inte vara rädd för att fråga provocerande frågor. Om du gör, kan samtalet bli tråkigt ganska snabbt, och ingen är påslagen med det. Om till exempel, är det en tjej som har massor av bikini skott för sina profilbilder, kan du skriva, “Har du alltid gå runt i en bikini? 😉 “Så länge du gör det med humor, du kan inte gå fel.

  • Skriv något konstigt

Om din potentiella datum inte har skrivit något i hans eller hennes profiltext och du vet inte hur man startar, ofta fungerar riktigt bra, om du skriver något lite konstigt. Det kan vara en helt corny pickup linje, där ironin är uppenbar, eller någon konstig faktum om sig själv. Det kan även vara några konstiga uppfattning om vad du kan göra tillsammans för din första dag, som “Wanna råna en bank tillsammans?”. Se bara till att ironi och humor är uppenbara, så att personen inte tror att du är allvarlig.

  • med några enkla tips för att få igångUndvika osäkerhet

Varken män eller kvinnor är påslagna av osäkerhet. Därför bör du undvika att skriva saker som “Om du tror att jag är ännu lite intressant, kommer inte ni skriva mig tillbaka?” Det kommer inte att få dig någonstans. När du kontaktar någon, har du inget att förlora – trots allt, inte den person som inte känner dig alls. Därför, låt sig själv göra ett intryck på dig, och om en person inte svarar, kan du enkelt gå vidare till nästa person utan att förlora ansiktet.

  • Pressa inte personen

Även om du tror att din match verkar vara den mest fantastiska person, är det viktigt att lämna något åt ​​fantasin. Till exempel bör du undvika att ta upp alla dina stora idéer för vad ni kan göra på en första datum i den allra första meddelandet. Och viktigast av allt – se till att du håller dina drömmar om din blivande framtid tillsammans själv. Ingenting skulle missfoster någon mer efter bara börjat skriva med någon.

Så, för att svepa det hela, är det viktigaste att vara sig själv – både när det gäller de bilder du visar och vad du skriver till folk – och att försöka sticka ut från mängden. Du kan göra det genom att skriva något roligt eller konstigt och bo långt borta från klichéer och tråkiga frågor.

När du börjar på att skriva med ett fåtal personer, bör det bara komma till dig naturligt. Så bara få till det!

scroll up