Blind dejting

Blind dating

Kärlek kan vara blind, men Cupid är verkligen inte! Visst, kanske har han slagit dig av med några potentiella partners men bara för att misslyckas, men det betyder inte att han är emot din idé att hitta en sann evig kärlek. Ge Cupid en chans att slå dig undan med en annan potentiell partner genom att låta dig gå lite längre ut ur dina komfortzoner.

Tänk på blind dejting, till exempel, som en av de många alternativen att dyka in i kärlekspoolen! Det är mycket ovanligt att folk går ut och har ett dopp men det kan faktiskt vara något som är värt, mest speciellt för vissa fall om och när du faktiskt fiskar ut en riktig fångst från poolen.

Varför ska du överväga att gå på blinda dates?

I sin essens möter blind dejting någon som du inte har träffat under några andra omständigheter. Ofta kan du hitta dig i blinda dates när familj, vänner eller bekanta ställer dig upp med en annan som också är singel. Du är båda överens om tid och plats, så se om båda är bra på kemi tillsammans.

1. Blind dejting Kan vara en chans att göra saker på nytt

Blind dejting kan vara nervbrottande mest speciellt för personer som är mycket angelägna. Men om du tittar på det på annat sätt kan blind dejting vara ett spännande sätt att träffa någon ny.

Tänk dig att träffa någon som inte har någon aning om ditt yrke, hur du gick tillbaka i gymnasiet eller college, eller hur dina tidigare relationer misslyckades. Det handlar om att träffa någon som inte har någon aning om dina mest pinsamma stunder eller dina lägsta poäng i livet. Det är en chans att göra saker om och börja förnya din bild som någon som verkligen är en riktig fångst. Lämna alla dina osäkerheter hemma, öka ditt självförtroende och göra dig mycket mer önskvärt.

Men varning, kom alltid ihåg att behålla allt du säger ärligt. Det är alltid en deal-breaker när ditt datum finner ut sanningen förr eller senare och ta reda på att du har ljugit. Håll ett bra intryck av dig själv, allt samtidigt som du lägger dig tillbaka.

Blind dating2. Blind dejting is p recis som alla andra typer av dejting

Blind dejting, som alla andra typer av dejting, kan alltid hamna antingen segrande eller otillfredsställande. Det finns alltid chansen att din första blind dejting upplevelse kan vara hemsk, och det kan vara så tredje eller femte gången. Men kom ihåg så mycket som att datera någon du redan vet, dejting kan komma in och ut segerrikt beroende på många faktorer.

3. Blind dejting är för all

Uteslut inte blind dejting som en typisk billig typ av dejting för förlorare utan några andra kort på deras däck. Det är fortfarande en sak idag och hålls faktiskt upp för människor med olika bakgrund.

På en genomsnittlig dag finns det 2 235 webbsökningar efter “blind date”, enligt Webster’s Online Dictionary. “Jag tror inte det blind dates kommer någonsin att dö,” förklarar Andrea Syrtash, relationsexpert och värd för NBC Digitals ondejting.tv. “Att sätta upp människor är fortfarande vanligt på många ställen runt om i världen och har funnits i generationer. Det är fortfarande, och jag tror att det kommer att förbli, ett bra alternativ för singlar som vill träffa nya människor.” Läs mer om det på dejting för nybörjare.

Blind dejting kan vara bekvämt speciellt för dem med en upptagen livsstil eller för människor som inte är så mycket av en utåtgående typ. Det är dessa typer av människor som sannolikt befinner sig fast på kontoret hela tiden eller fastnar hemma framför datorn hela dagen. Och oftast är det dessa typer av människor som tillgriper online-dejting för att lära känna mer än en handfull alternativ av potentiella partners. Men oftare kan online dejting bara leda dig att slösa bort din tid. Så istället för att spendera timmar framför dina datorer eller smarta telefoner kan det vara mycket lättare att bara få en blind date för dig. Tänk det på ett tidvis sätt att datera.

4. Blind dejting är alltid bättre än att sitta hemma

Istället för att slösa din tid på att titta på tv-serier eller filmer som du redan har tittat på ett par gånger, överväga att investera i mycket produktiva interaktioner som sänker mellan vågorna i dejtingpoolen. Mest speciellt i blind dejting. Du kan bara gå ut med att känna dig bra om dig själv och förvänta dig att ha en bra tid. Det är alltid kul att klä sig och ser fram emot en rolig natt! Ta bort dina komfortzoner och kom bara dit!

Blind dating

Hur fastnar du me blind dejting?

De två mest grundläggande sätten för att du ska vara i blind dejtar är genom introduktion av en gemensam vän eller släkting eller när du registrerar dig på blind dejting-sidor.

Det är antingen en viss vän eller släkting som ber dig att datera någon de vet, eller det är tvärtom. Det är inte alltid att du skulle vara den som borde bli frågad eftersom det alltid är rimligt okej också om du ber dem att ställa dig upp med någon som de tycker är kompatibel med dig. Lita på dem att välja någon som är trovärdig, och gör vänligheten i gengäld genom att vara ett pålitligt datum också!

Ett annat sätt att hitta en blind dejt är genom blind dejting webbplatser. Din äventyrsfulla sökning efter att hitta “The One” kommer aldrig att vara komplett om du inte hittar dig själv att prenumerera på online dejting-sidor. Försök att prenumerera på några blind dejting-sidor för er! Blind datering Service och Materoulette är bara några att prova!

Men i motsats till de vanliga dejting-sidorna är blinda dejting-platser mycket mer mystiska på dess sätt att du aldrig kommer att bli känd för ditt datum på förhand. Blind dejting-sidor kräver bara att du fyller i en ansökan med din personliga information, hobbyer, intressen och potentiell likhet med vad du söker i en partner.

Allt leder till händelsernas arrangörer för att sätta upp dig med någon som nära liknar dina idealer.

Se skillnaden där inne? Med konventionella dejting-sidor kommer du att vara den som hittar din potentiella partner med gränssnitt till ett gäng fullt av ansikten och namn, medan du med alla blind dejting webbsidor lägger alla dina chanser i vetenskapen och på webbplatsen själv.

Välj en som du tror kommer att fungera för dig!

Hur man beter sig på blind dejt – Det du ska göra och inte göra!

Det finns många sätt att njuta av din dejt. Här är de bästa 4 tipsen för att få framgångsrika dejter!

Blind dating1. Plats – där du kan ta din blind dejt

Det är ofta mannen som föreslår var man ska träffas eller van man gör sin på en dejt. Men jag tror att kvinnor kan spela rollen att välja dejtplatser också. Prata igenom det med din dejt eller den person som har hunnit dig i förväg. Restauranger och middagstider kan vara normplatsen för första dejt, men du kan alltid ge det en blandning.

Försök att komma överens på blind dejt där de två av er kan koppla av, vara er och ha det roligt. Kanske personen som har haft dig inrättad vet att båda är in i musik? Eller sport? Eller levande teatrar? Det är en bra idé att lyssna på orkester, se dina favoritlag, eller titta på livespel eller konserter. Det är roligt och tar av allt trycket för er båda. Prova något nytt, konstigt eller intressant. Men gör bara detta när ditt blinda datum överensstämmer med idéerna.

Och slutligen, kom alltid ihåg att träffas på en allmän plats. Det är bättre att hålla allt tillbaka, så båda kommer inte att trycka på dig själva för mycket på dagen. Kom ihåg också att ditt blind dejt fortfarande är någon du inte vet och betydligt fortfarande är en främling. Det är bra att vara försiktig!

2. Hantera dina förväntningar

Återigen försäkrar inte en blind dejt att du kommer att träffa herr eller fru Perfekt, precis som alla andra dejting, på blinda datum! Hantera dina förväntningar, eller bättre ännu, har inga förväntningar alls! Ingenting sänder datum som förstahandsförväntningar. Förväntningar leder alltid till besvikelser, särskilt när de inte uppfylls. Klaga inte och gå bara med flödet!

3. Missa inte din dejt!

Var inte oförskämd. Gå inte bort den minut du inte har lust för att gå på en date längre. Och om du under vissa omständigheter inte kommer fram till din blind dejt, eller att du kommer att komma sent, meddela dem på förhand.

Blind dating4. Samtal och artighet

Bug din matchmakare i förväg och ta reda på vad din blind date är interesserad av eller vad hans favorit hobby och intressen är. Det är alltid bra att ha reservdäck när konversationen blir gammal. Ta reda på mer om vad han gör och hitta en gemensam intresse som du både tycker om och du kommer bli förvånad över hur tiden går utan att du märker det.

Om och när saker inte fungerar som förväntat, har du gemensam artighet och gå inte med din telefon på ditt ansikte. Fortsätt att samtala på ett artigt sätt, och ännu mer, lära dig mer om vad han sysslar med. Du kan alltid lära dig mer om olika saker eller om företagsvärlden där din blind dejt. Kan du få lite investeringsråd? Bransch skvaller? Kanske kan han fixa inställningarna på din kamera. Om det inte är kärlek som du kan få från din dejt, kan du åtminstone lära dig något av dem! Blinddejting kan ge dig andra saker än en partner, som till exempel en vän.

Och till sist (och viktigast), var ärlig. Var inte falsk och alltid vara äkta. Lämna inte din blind dejt utan varning. Tala om ditt sinne hela tiden och låt ditt datum veta om sakerna går bra och om du skulle vilja se dem igen, mest speciellt varje efter datum. Läs mer andra toppdos och inte när du är blind!

Kom ihåg att följa de givna enkla tipsen om hur du ska lyckas i blind dejting! Ha det roligt och berätta mer om dina erfarenheter med blind dejting!
scroll up