Tips och tricks för att hitta en partner

Tips och tricks för att hitta en partner

Så. Du är nog en av de personer som har frågat sig “Var är cupid när jag behöver honom”. Svaret? Han är nog upptagen som helvete som skjuter miljontals människors hjärta och glömde att skjuta dem som har mest behov av att hitta en partner.

Och medan Cupid kan vara en stor hjälp till vissa människor, fungerar det bara inte för andra! Ibland måste du bara fånga sin båge, leta efter den personen och skjuta dem själv.

Nu vet jag att du kan vara frustrerad vid denna tidpunkt, men var inte. Sluta vara dyster, dyka upp den som rynka och förbered dig, coz du ska bara få en bra massa strategier som får dig genom att hitta en partner.

Kom igång!

När du hittar en partner finns det många saker som du måste tänka på innan du dyker in i det första. Du behöver ta en titt och utvärdera inte bara dig själv utan även de möjliga personer som kan komma in i ditt liv eller de människor du vill vara en del av ditt liv. Så det här är de saker du behöver göra.

Fråga dig själv. Vad vill du?

Först och främst är det väldigt viktigt att du gör en tydlig bild av vad du letar efter. Vilken typ av relation vill du ha? Vilken typ av kille vill du ha?

Letar du efter en lång tidspartner som du kan lösa med? Letar du efter någon du kan ha kul med i sängen? En pojkvän / flickvän som du kan vara med i några månader eller år? Letar du efter en tjej som har hjärnor eller bra utseende eller båda? Vill du ha en kille som är romantisk? En kille som är bra i sängen?

När du hittar en partner, är det bara meningsfullt att du vill ha en kille som kan passera, om inte alla, men kanske några av de kriterier du ställer in. När allt kommer omkring är det du som kommer att döma dem, så det vore bara meningsfullt att du daterar en kille som du verkligen gillar och tycker om att vara med.

Tips och tricks för att hitta en partnerTitta på rätt ställe!

Är du en utåtriktad person? Njuter du bekvämligheten i ditt eget hem? Stannar du online mest av tiden? Är du en resekörd?

Det finns många människor som har hittat sina partners genom att göra den extra insatsen för att hitta dem. Du kan behöva packa upp lite extra förtroende, men det är hur datingen i verkligheten går. Ibland måste du vara “man nog” för att vara en kvinna.

Gå ut

Om du är den utgående typen kan du försöka gå till de lokala klubbarna med dina vänner som antingen kan vara singel och även leta efter en partner eller tagen men bara vill ha kul med dina kompisar. Och oroa dig inte för att vara märkt som en desperat kille / tjej som behöver en partner asap.

Även om det finns många människor som går till klubbarna för att göra det, finns det också människor som kommer dit att ha kul med sina vänner också, precis som du är (självklart, med lite “hopp” för att hitta Rätt kille / tjej). Det är hus med en blandning av människor med en blandning av olika intresse.

Gå med i jakten på att hitta en partner på nätet

Å andra sidan, om du är “Jag är för rädd för att gå ut” eller “Det är inte min sak” typ av person, har du lika mycket chans att hitta en partner som utgående. Det finns många datingsidor och appar där ute som är mycket tillgängliga med våra fingers tips som låter oss hitta en partner på nätet. Några av de appar som gjorde det till topplistan är:

  • Tinder
  • OkCupid
  • Coffee Meets Bagel
  • Hinge
  • Tastebuds
  • com
  • Bumble
  • Happn

Även om detta kan vara mycket praktiskt för många människor, är det fortfarande mycket viktigt att vara försiktig i online-dating. Det finns risker som att vara cat-fished eller inte veta om personen är någon du verkligen kan lita på och sådant. Men bli inte avskräckt av detta. Så länge du vet hur du ska arbeta dig på nätet, blir du bra. Det kan också vara en bra start för ditt spirande förhållande. Du kan försöka prata med den andra personen online, innan du träffar dem personligen.

Tips och tricks för att hitta en partnerMulti aktivitet

Även om det kanske låter roligt, finns det många par som på något sätt träffade sina partners på platser som de aldrig trodde att de skulle.

Om du är “resenärstypen” och bestämde dig för att flyga till den stranden har du alltid velat kolla från din lista med “gå till”, du vet aldrig, du kan hitta någon som du oavsiktligt stöter på med ta bilder. Då kanske du skulle bli förvånad att ta reda på att du är från samma ställe, och har alltid velat komma dit.

Kanske frågar du henne till middag och hon skulle säga ja. Få lite drycker, ha massor av saker att prata om, etc. Ibland, även om det tar extra ansträngningar, går det bra, tar en liten paus och låter universum ta över kan ibland leda till de bästa kärlekshistorierna.

Var äventyrlig

Så du har gått på klubbar, provat nätdejting, till och med lagt ner en bra summa pengar på en snabbresa till en vacker ö, men har fortfarande inte hittat någon partner.

Var bara lugn. Mållinjen är fortfarande en bit bort. Medan du har dessa tre alternativ att testa på, finns det även andra saker du kan lägga till dina strategier för att förbättra dina chanser att hitta en partner.

Tips och tricks för att hitta en partnerBlind dating

Medan det kan göra dig nervös för att träffa någon du helt har ingen aning om hur det ser ut kan det vara ganska spännande också. Du kommer inte att veta om personen din vän sätter upp dig med är någon du gillar eller inte, och det skulle vara slöseri om det verkligen visar sig bra och du störde inte med att prova. Att hitta en partner är inte alltid så lätt. Ibland kan det vara en rättegångsprocess.

Speed dating

Speed ​​dating kan låta ansträngande men det kan verkligen vara roligt. Att lära känna många människor på en natt är ett bra sätt att öka ditt självförtroende. Vi vet alla att det bara finns två resultat för detta. Det är antingen du träffar en person som du gillar på evenemanget eller det gör du inte. Det kommer emellertid inte att förlora spelet. Som jag har sagt kan du lära dig mycket saker med dating, som att hålla konversationen intressant. Det kommer säkert att hålla ditt nästa datum till en katastrof.

Att hitta en partner kan vara hård kaka för många, men det är det som är. Medan det finns människor som har turen att hitta en när de minst förväntar sig det, finns det de som behöver vidta åtgärder och driva sig mer för att märka. Ändå får insatser alltid dig resultat. Avsluta nu läsning, rör dig och berätta hur det gick med din jakt!

scroll up