Hur njuter man av speed dating

Hur njuter man av speed dating

Cupid ger dig inte alltid en guidekarta till var du hittar din perfekta match. Du måste själv göra alla arbeten. Men det kan vara frustrerande när du tror att du har gjort allt med en plan men på något sätt saknar du målet. Du kan ha provat online dating, på väg ut till klubbar, fester och barer, men ändå hamna hopplöst. Hitta mr / mrs Rätt är tufft. Men du kan åtminstone alltid öka dina chanser att hitta “The One” genom att gå lite längre ut ur dina komfortzoner!

Speed ​​dating, till exempel, kan vara ett av de många sätten att öka din chans att hitta “The One”. Steg upp ditt spel genom att vara mer äventyrlig i datingscenen och överväga att prenumerera på speed dates matchningstjänster.

Du kanske inte har känt det, men det finns faktiskt massor av klassificeringar om hur speed dating fungerar. Ta reda på mer om dessa typer av klassificeringar, hur man gör bra första intryck och hur man får framgångsrika dater!

Varför välja speed dating?

I stort sett möter speed dating någon person i person utan några kontakter med dem på förhand. Du känner inte personen du ska träffas, och förmodligen kommer du att träffa någon som du aldrig skulle ha träffat på någon annan plats eller situation.

Hur speed dating fungerar

Med speed dating får du vara i ett rum fullt av människor med lika många män och kvinnor. Kvinnor är oftast de som sitter på bara en stol hela tiden medan männen kontinuerligt hoppar på från ett bord till ett annat. Varje möte är tidsbestämt i ungefär 4 till 10 minuter, allt beroende på arrangörerna för speed dating.

Varje möte erbjuder dig att ha en intim en-mot-en konversation med motsatt kön. Varje speed dating upptäcker den andras personliga hobbies, intressen och bakgrund. Om du hittar en sannolik gnisttändning och är intresserad av att ha ett annat datum med någon, markerar du helt enkelt en kontroll på ett papper med namn eller bild på den. Denna bit papper delas ut till alla innan den faktiska speed dating evenemanget börjar.

Det enda sättet att hitta någon på ett speed dating evenemang är att prenumerera på speed dating matchmaking tjänster. Speed ​​dating matchmaking tjänster som  eDarling, SpeedDater, och, NY Minute Dating är de mest populära i gänget. Ta en titt på listan över speed dating matchmaking webbplatser på länken!

Hur njuter man av speed datingSpeed ​​dating matchmaking tjänster skiljer sig från en till en annan. Speed ​​dating evenemang kan förekomma i barer, restauranger, eller till och med utomhus platser som parker, orter eller till och med skid berg! Föreställ dig att träffa någon för första gången på skidevenemang, eller åka skridskor eller strandutflykter och ha kul med dem. Hur kul det är att tänka på att träffa någon ny på en okonventionell romantisk sätt! Med den nya eran som är Tinder och online dabuting social appar, speed dating matchmaking tjänster försöker alltid hålla takten och håller den på den roliga och knäppa sidan genom att tillåta speed dater att vara i olika datingscenarier från tid till annan.

Speed ​​dating kan ha varit på den nedre sidan av Speed ​​Dating marknaden, men det är uppenbarligen fortfarande en sak! Det är fortfarande ett roligt sätt att upptäcka ett helt nytt sätt att datera och träffa någon ny. Var äventyrlig och kör på!

Hur man gör bra första intryck

Första intryck är allt för speed dating! Med de 4 till 10 minuters första date du kommer att stöta på i speed dating, blir det sätt du presenterar själv den mentala representationen av vem du är för dina datum. Här är de bästa 5 speed dating tips för att engrava bra första intryck! Betygsätt framgångsrika möten med följande tips!

1. Outfit

Förbered rätt för tillfället. Den översta regeln för att människor ska skapa ett genuint intresse för dig är att du ska visa sig välklädd för evenemanget. För män, dyker upp i din mest anständiga stil. Snygga skor är också ett plus! Tro mig när jag säger att oftast inte, tjejer checkar ut herresko omedvetet. Det handlar mer om herrskor som ger bort en mans personlighet. Försök. Det finns inget för dig att förlora.

När det gäller kvinnor är det mycket bättre för dig att bli överdriven snarare än underdressad. Klyvning bör inte användas som primär bete för att koppla ihop bra datum! Kasta mer intressanta bitar om din personlighet. Klä dig efter din stil och lägg aldrig för mycket på dig själv för att du ska imponera. För sant som de alltid säger, “inre skönhet är allt som betyder något.”

Behöver du ett annat tips? Le mer! Det är den bästa outfit som någon kan bära. Det finns inget som sätter en bra funktion på din aura än ett leende ansikte. Var äkta om det hela tiden. Och kom ihåg bara att ha det bra! Du kommer aldrig veta, kanske ett bra leende är allt som krävs för att slå kärlek vid första anblicken!

Hur njuter man av speed dating2. Var öppen och hantera dina förväntningar

Att göra ett åtagande till Speed ​​Dating tjänster, bör du, av alla människor, veta att datingscen för Speed ​​Dating Pool består av flera typer av människor från olika platser, med olika övertygelser och av olika intressen. Det finns ingen person som lika lika med den som sitter bredvid bordet.

Var öppen om de olika typerna av människor du ska träffas och hantera alltid dina förväntningar. Ännu bra, sänk dina förväntningar. Innan du slår dig på Speed ​​Dating tjänster, påminna dig om att du inte kommer att träffa någon lika lika med Angelina Jolie eller Brad Pitt! Vem du ska träffa är dock någon typisk och genomsnittlig och någon lika lika med dig som letar efter sannolika gnistor. Leta aldrig efter någon som du bara har föreställt dig, för du kan lika väl hoppas att du kommer att bli hem besviken.

Det är alltid kul att träffa någon ny. Du kan gå ut för att speed dating evenemang och tänka på att du kan få fler vänner än en älskare. För om du får fler vänner kan du alltid återansluta med dem på en annan plats och tid. För att du aldrig kommer veta … Om kärlek vid första ögonkastet inte fungerar, kanske det andra utseendet. Mer så, om och när detta händer kanske det andra datumet kan vara mycket mindre av trycket, eller mer så kanske de kan koppla dig till en annan enda vän av deras. Det är fortfarande en win-win-situation. På så sätt måste du aldrig lämna platsen besviken om Cupid inte har hittat en match för dig.

3. Samtal och frågor att fråga

Outfits och leenden är betydligt bra faktorer för första intryck, men det enda sättet att verkligen överväga dina datum är en framgång genom goda samtal! Om du inte är så förtjust i speed dating konversation etiketter, gör dig redo för en massa lastlista över lämpliga saker och ämnen att prata om medan du är på en!

Håll det ljust och roligt! Visa lite humor som en skål efter att ha frågat den första lilla viktiga informationen om ditt datum, t.ex. namn, ålder eller yrke. Fråga om deras favorit hobbyer, favoritkockar, idéer om perfekta semestrar, eller kanske om deras favorit tecknadecken eller filmserier. All den senare informationen kan berätta så mycket om en person om och om de är gym kompisar, spelare, hemma kompisar, workaholics eller etc.

Gör det quirky. Kom högen först före ägget? Hur känner de sig på måndagar? Är du en kattperson eller hundperson? Att veta vilka typer av husdjur de är mer benägna att säga så mycket också. Tänk klokt! Ta reda på vem du vill behålla – ditt husdjur eller ditt datum? Tick ​​tack!

Vad INTE att prata om: Att fråga om en persons lön, tidigare misslyckade relationer eller arbetsrelaterade frågor är ett viktigt nej-nej! Det är oförskämt att fråga om hur mycket en person gör, hur deras tidigare relationer misslyckades, eller hur stressigt det kan vara på arbetsplatsen. Om inte ditt datum frågar om det, föreslår jag att du bara håller allt för dig själv eller åtminstone till det andra eller tredje datumet, toppar.

Slutligen lyssna! Var inte en person som ständigt talar om sig själv. Snarare, vara en person som verkligen lyssnar. Det är en ger-och-ta möjlighet för varje par att känna den andra mycket bättre. Speed ​​dating ger så begränsad tid som det redan är att träffa en person, så skaka inte hela tiden med att prata om hur stor en fångst du är. Låt dem räkna ut det för sig själva.

Hur njuter man av speed dating4. Var ärlig och artig

Efter att ha slog av de första intryckningarna om ditt datum kan du säkert få en mental bild om du vill vara på ett andra datum med dem. Var äkta om dina intressen och vad du verkligen söker i en partner. Undersök om de är på listan eller på något sätt nära. Men om det händer att han / hon inte är din typ alls, var artig om det och gå inte att bryta sina hjärtan direkt framför dem. Fortsätt att konversera med dem på ett artigt sätt och gå inte av ånga direkt framför dem direkt. Var alltid artig och försiktig på dina sätt, för du är trots allt i en speed date, vilket innebär att den enda chansen du någonsin kommer att få chansen att ånga av din svårighet mot någon är på en bit papper med bara en ” Ja “eller” Nej “alternativet rätt under deras namn.

5. Ha kul, tvinga inte dig själv

Speed ​​dating är en chans för dig att utforska den äventyrliga personen som gömmer sig under dig. Utforska andra datortillbehör och överväga alltid att prenumerera på några speed dating matchmaking-tjänster. Tryck aldrig på dig själv på att gå i en. Gå om och bara när dina instinkter säger att du ska gå och bara när du är redo för ett helt nytt sätt att dö. Ha det roligt med denna helt nya erfarenhet och släpp av alla dina förväntningar eftersom du förmodligen kommer att träffa olika typer av människor. Det enda som regeln är att dö är trots allt att ha kul!

För andra tips om bra speed dating tips, läs mer på länken!

Har du gjort enkla mentalt anteckningar om ditt sinne om speed dating? Kommer du nu överväga att gå med i en? Om du gör det, berätta mer om andra tips om speed dating och regler som du vill lägga till på listan efteråt så att andra läsare kanske vet! Ha det så kul!
scroll up