Online dating gör det enkelt för människor med liknande intressen att lära känna varandra. många internet dating webbplatser sållar sina medlemmar i syfte att matcha dem med kompatibla friare. Andra online dating webbplatser har profiler för användare som medlemmar kan bläddra. Oavsett vilken är din smak, kan följande tips gör det lätt att hitta en perfekt match för dig:

Var specifik

När du fyller ett online dating undersökning eller fylla i fälten i ett online-profil, Vara så exakt som möjligt. Ta hänsyn till dina egenskaper, och vad som skiljer dig från andra människor. Var inte rädd för att skryta om dina framgångar och skämt om de saker som skrämmer dig, som hemsökta hus eller måndag morgon.

Om du säger saker som är alltför allmänna, som “Jag gillar långa promenader på stranden” eller “Jag letar efter någon som avslutar mig”, kommer din profil vara intetsägande. Säg något som gör att människor stanna upp och tänka, kanske en mening som “Jag är någon som älskar camping, men jag är fast i kroppen av en introvert”. Något underhållande som motiverar ytterligare diskussion.

Prata som en vuxen

Skriv som om du vet hur man talar korrekt. Utnyttja din stavning och grammatikkontroll. Be en vän att korrekturläsa din profil så att den ser ut som någon som inte hoppa engelska klass i skolan. Berättelsen på din profil bör inte vara densamma som hur du talar till dina kompisar. Som sagt, keep it real – skriva från hjärtat och prata som du själv, inte någon som du tror att du ska vara.

Var ärlig

Överdriv inte. Inte vilseledelser. Ljug inte. Du kommer att undvika en besvikelse någon, särskilt själv, om du berättar sanningen om din ålder, yrke, ålder och fysiska egenskaper. Säg inte att du är “i form” om du uppenbarligen inte.

Vad Man Ska Göra och Inte Göra i OnlinedejtingSexlivsdetaljer

När det gäller din sexuella historia, det finns inget rätt sätt för att ge total avslöjande. En onlinedejtingsprofil är inte rätt plats att skryta om dina sexuella erövringar (eller brist därav).

Använd ett Relevant Foto

Du är inte skyldig att lägga ett foto i din online-profil, men en tydlig och nuvarande visuell själv kommer att få fler svar då en profil utan en. Håll det så personlig som möjligt – professionellt tagna bilder kan också förbättras, och ta bort från din verkliga utseende. Lämna andra av dina bilder så är möjligt. Glöm inte, det är inte en hook-up, så det finns ingen anledning att ställa i en suggestiv sätt.

Använd inte din fasta telefon

Kom ihåg att du pratar med en främling. Ju mindre personliga detaljer du ger ut, desto bättre. En cell kan inte spåras till din adress. Ditt hemtelefonnummer kan.

Dejta Lokalt

Försök att hitta människor som bor så nära din närhet som möjligt. Du ser någon oftare om de bor i din stad. Starta en ny relation med någon som bor mycket längre kommer att hindra dig från att vara fysiskt nära dem så ofta du vill.

Träffas på allmän plats

Återigen, med tanke på den person du ska träffa är fortfarande något av en främling, se till att du är omgiven av människor. Om du måste möta dem i ett mindre befolkat område, se någon du känner är medveten om var du är.

Vänta inte för länge med att träffas personligen

Ny forskning tyder på att en falsk känsla av intimitet upprättas när du talar med någon digitalt för en lång tid. Detta i sin tur gör att du kan släppa dina hämningar. Du kan lätt glömma att du fortfarande pratar med en främling, och kan ge upp för mycket information, såsom personuppgifter.

Onlinedejta inte på arbetet

Dina yrkesmässiga och personliga liv bör segregerade. Kom ihåg att allt som du gör på din arbetsdator kommer att ses av dina överordnade … och IT killar du går förbi varje dag.

Begränsa dig själv till en dejt i taget

Det är helt okej att prata med några potentiella friare under din online dating äventyr, men se till att du inte multi-tasking dem alla på en gång. Gå långsamt och lära känna de som du känner mest är ansluten till. Fastna i att hantera alla dina potentiella datum kan ta bort viktiga stunder av intimitet, och i slutändan förstöra din online dating erfarenhet.

Vad Man Ska Göra och Inte Göra i OnlinedejtingHåll dina antydningar för dig själv

Allas sinne för humor är annorlunda. Skämten du gör med dina kompisar eller flickvänner är inte samma som du bör göra på en första dejt. Någon skulle kunna ta anstöt till en kommentar du tycker är ofarlig. Mäta din dag innan du skär loss.

scroll up