Har män verkligen vill ha en kvinna med stora bakdelar?

Just nu, det finns ett överflöd av vackra kändisar, såsom Nicki Minaj eller Kim Kardashian, som är mer än villiga att visa upp sina ansenliga rumpor, och båda kändisar har gjort det till stor uppmärksamhet. Men vad gör man egentligen? Är det bara kul att titta på Nicki Minaj stora badonkadonk, eller är detta verkligen vad män vill se på kvinnor?

Alla tidningar berättar att just nu “den stora bytet” är i. Under hösten Vogue, modemagasin över alla modetidningar, sade bland annat: “Vi är officiellt i en tid präglad av den stora bytet”, kreditering fenomenet till människor som Kim Kardashian. Vi är för närvarande simmar i ett hav av betydande bakre ändar, som också har gett upphov till fenomenet “twerking‘.

Traditionellt har stora bakdelar förknippats med svarta kvinnor, men i dag har det blivit en enorm kroppsideal. Många tror att detta ideal är mer tillmötesgående av den yppiga kvinnokroppen. Men gör det egentligen? Eller är den idealiska fokuserar enbart på att en del av den kvinnliga kroppen, uppmuntra mer utbildning och toning av bytet? Inte bara det, men vad gör de män tycker?

Flera studier visar att män är galna om det nya organet ideal och vårda stora rumpor som aldrig förr. Österrikiska evolution forskaren Karl Grammer har tagit med detta i sin forskning, och det visar sig att män förknippar kvinnlig skönhet med hälsa, och av denna anledning vill de yppiga kvinnor med feminina kurvor och former.

En studie genomförd av Texas University har också visat att män föredrar en kurvig botten. Detta betyder inte nödvändigtvis en stor botten, dock utan snarare en mycket välväxt botten, som män ser på formen mer än storleken. Bytet bara inte kan vara alltför platt.

Men varför? Hur gjorde mäns önskningar för välformade och potentiellt stora bottnar fram?

Svaret finns tydliga tillbaka i förhistorisk tid, då en välväxt bubble butt var ett tecken på fertilitet. Det var därför män instinktivt gick för kvinnor med vällustig bottnar som utsöndrade fertilitet, så att de kunde bära dem friska barn.

Därför kvarstår detta ideal fortfarande med män. Dessutom, bortsett från fertilitet, symboliserar en stor botten hälsa och vitalitet. När stora bottnar vända män på, handlar det om en kombination av en smal midja och en stor botten, och det är där man interna primitiv varelse är påslagen av kvinnan har potential för graviditet utan att vara gravid redan.

Samtidigt har kroppen ideal stora välformade rumpoty inte bara dykt upp bland män. Fler och fler kvinnor har börjat utbilda sina bottnar, försöker uppnå den perfekta “Nicki Minaj” rumpa. I detta sammanhang har flera Instagram profiler dök med flickor som styr andra i “skapa” här kroppsideal.

Bland dessa är Jen Selter, som har blivit känd på sociala medier för hennes rumpselfies. Hon har utvecklat sin betydande botten genom utbildning och genom att göra detta, visar hon andra kvinnor att det är möjligt att få en liknande botten, oberoende av det faktum att man inte kan födas med det.

Vill Killar ha Kvinnor med en Rumpa som Nicki Minaj

Men inte varje kvinna vill ha en byte som skulle vara avundsjuka på Nicki Minaj?

Naturligtvis är alla flickor bottnar är olika, och den personliga kroppsideal för den enskilde flicka förmodligen rotade mer i vem hon är än i en allmän kroppsideal. Kanske ideal stora rumpor är bara en del av att skapa en sundare bild av den kvinnliga kroppen än den tidigare modellen tunna bild?

Till exempel har flera författare hyllas Nicki Minaj som en feministisk ta kontroll över sin egen sexualitet och berättar den man som hon tycker om att skaka vad hennes mamma gav henne, men att han inte kan röra. Detta uttrycks i sångarens spåret “Anaconda”, där Nicki Minaj ger Drake en lap dance. När han når ut till röra vid henne, swats hon hans hand bort och går ifrån honom tryggt.

Bortsett från hälsoidealet, det finns faktiskt andra fördelar såväl för kvinnor med stora bakdelar. I själva verket, forskning från University of Pittsburgh tyder på att extra fettdepåer runt den bakre änden innebär en större sannolikhet för att ha en smart barn. Anledningen till hans är att fettdepåer runt kvinnors botten och lår är själva användas för att utveckla baby hjärnor. På så sätt, när kvinnor ammar, deras fettdepåer fungera som extra näring som indikerar en vetenskaplig samband mellan stora bakdelar och intelligenta barn.

Det visar sig då att det finns många fördelar med att få en större botten, och det viktigaste skälet kan att män är galna om dem, så länge de är välformad! Så, om vi kommer att lyssna på män och den moderna kroppsideal, jag antar att vi skulle bättre få upptagen med knäböj!

I själva verket män är intresserad av trend perspektivet av en kvinnas kropp, men det finns fortfarande andra saker som män förväntar om och intresserade på att hitta ett datum som inte bara bygger på att ha en Nicki Minaj: s eller Kim Kardashian kropp. Män har också förväntningar på första dejten efter mötet dem på onlinedejtingwebbsidor svara på att kvinnor också bör göra en ansträngning för att veta vad de ska tänka på de ska visa deras dejt, om hur att presentera din profil på online dating webbplatser.

Vill Killar ha Kvinnor med en Rumpa som Nicki MinajDet finns mycket mer att tänka på dating och du kan lika gärna försöka ansluta till andra effektiva process. Men i själva verket är friska och har moderna kroppsideal är i den nya hype.

scroll up