Studier visar att åtminstone en i 3 lyckliga par tillgodoses genom onlinedejting. I sociala medier centrerad värld vi lever i, nästan allt vi gör är beroende av internet. Oavsett om det är ute efter en ny karriär, hålla kontakten med vänner, hitta en bra barnvakt, eller göra reservationer på en stilrena restaurangen. Det borde inte komma som någon överraskning att hitta en man eller kvinna att gå ut med görs via Internet också.

Som sagt, det kan vara skrämmande att skapa en onlinedejtingprofil. DetÄr inte lätt att måla själv som en handelsvara utan att låta antingen desperat eller inbilsk. Vi har bett en panel av experter om vad som krävs för att ha en online-dating profil som märks.

HUR MAN SKAPAR EN EFFEKTIV ONLINEPROFIL:

 • Få hjälp från dina vänner:  Be dina vänner att läsa din profil och ge dem råd om vad du bör innehålla. Ibland dina vänner känna dig bättre än du känner dig själv.
 • Använd inte klichéer: Använd inte meningar som alla använder, som “Jag gillar långa promenader på stranden” eller “Jag tycker om att titta på solnedgången”. Vem gör inte det? Lägg meningar som är uppmaningar, företrädesvis med unika objekt. Hur många profiler har du läst att säga “Jag älskar att gå i regnet utan paraply”? Inte den personen låter som någon du skulle vilja lära känna?
 • Gör en Interaktiv Förteckning över dina Hobbies: Människor visualisera hur de kommer att passa in i din invecklade liv. Ge människor en”I” genom att lista saker som de skulle kunna relatera till. Ringa själv en “internet lover” eller “film buff” innebär att du alltid hemma. Lista saker som motiverar ingrepp (till exempel: camping, konserter eller volleyboll spel).
 • Onlinedejting - Kvinnor: Gör att din onlinedejtingprofil sticker utAnvänd Bilder i Farten: Profilbilder som visar vad du älskar att göra definiera dig i ögonen på många. Folk kommer att svara på din profil om duÄn ska visas utförsåkning med ett stort leende på läpparna. Det visar uppriktighet När allt kommer omkring, berättar en bild mer än tusen ord.
 • Förbli Positiv: Talar alltid om dig själv med en positiv ton. Tänk på din online dating profil som ditt CV. Om du visar det för en potentiell arbetsgivare, skulle du nämna några anledningar till varför du shouldn’T hyras? Självklart inte. Accentuera positiva på din online dating profil.
 • Överdriv Aldrig: Det finns ingen mening med att försköna eller ljuga om något – din dag kommer att ta reda på om ditt riktiga höjd, håravfall eller brist på sysselsättning när han eller hon möter dig personligen ändå. Du ska börja på fel fot, och sannolikt inte kommer att få ett andra datum. Även om ärlighet inte måla dig att vara alltför stor, ljuga om fakta är mer skadligt.
 • Var Exakt: Var inte vag – vara mycket specifika när de lämnar svar på frågor du blir ombedd. Du kommer att bli mer intressant och förlänga en konversation när du ger detaljer. Inte bara säga att du “gillar att resa”, till exempel. Säga var du gillar att besöka och vad du vill göra det när du är där.
 • Håll din profil uppdaterad: Gör en insats för att hålla din profil uppdaterad med de senaste äventyr, karriär förändringar, och viktigast av allt, bilder av dig själv.
 • Onlinedejting - Kvinnor: Gör att din onlinedejtingprofil sticker utStavningskontroll är din vän: Dålig stavning och grammatik i en profil är ett tecken på din utbildning och brist på tillväxt. Utnyttja de inbyggda funktioner flesta ordbehandlare och webbläsare ger för att få en välskriven profil. 
 • Le: En färsk undersökning visar att 96% av människor föredrar profilbilder med leenden över de med försök sexiga uttryck. Visa upp dina pärlvita tänder med en äkta leende.
 • Använd aktuella Foton: Använd inte bilder som är mer än ett år gamla. En vanlig frustration bland människor som möter på nätet är att deras profilbilder inte matchar deras verkliga framträdanden. Hålla dina bilder så sent som möjligt kan minimera detta problem.
 • Babbla inte: Ingen vill höra din livshistoria så fort du möter dem. De don förvisso’T vill läsa “Krig och fred” när du tittar på din profil. Håll dina svar kort och rakt på sak. Korthet är nyckeln till att göra dem vill lära sig mer om dig.
 • Njut av dig själv: Människor umgås med någon som kan få dem att le. Visa av din humoristiska sida i förekommande fall. Göra någon skratta kan vara den perfekta isbrytaren.
 • Var med på bild: Använd inte en profilbild där du är en av många inom det. Du bör vara front och center om det finns andra i ditt foto. Blur eller beskära ut andra om du kan.
 • Njut av solen: Studier visar att bilder tagna på sommaren är mer lockande än de som i andra väderförhållanden.

KÄNN IGEN EN BRA DEJT:

 • Positivitet: Om någon börjar klaga om sin ex, sina vänner, sin chef, eller något annat på deras profiler, hålla sig i rörelse tillsammans. Om deÄn ska klaga på nätet, tänk rants du höra personligen.
 • Fokuserad på sig själv: Det är inget fel om att prata om sig själv, men om personen du pratar med inte har bett om dig, eller gett dig en stund för att prata om dig själv, gå vidare till nästa profil. Den personen talar på dig, och inte till dig.
 • Scheman: Om alla bilder en person inlägg på sin profil sker på en klubb, duÄn ska förmodligen inte kommer att njuta av att vara med dem om du är någon som går till sängs tidigt.
 • Diatribes: Om deras profiler är långdragna och visar en brist på redigering, du”Tittar på någon som inte vet hur man sållar sig.
 • Karaktär: Om personenProfil nämner vänner och familj ett par gånger, eller de njuter av frivillig verksamhet eller hjälpa andra, det är ett gott tecken på karaktär, och tyder på att de inte är helt självupptagen.

Onlinedejting - Kvinnor: Gör att din onlinedejtingprofil sticker utI summering upp med din online dating profil bäst som möjligt, kommer det att vara din biljett för att möta din idealiska partner i livet. Det kommer att vara nyckeln till att ha en framgång inom dejting engagera sig i online dating. Läsa på här vad män förvänta sig i online-dating och möta kvinnor för första gången. Men allt som allt bara vara chill och ha kul med det, är du verkligen engagera det inte att sätta press och stressa ut utan att njuta av med det.

scroll up