Dating för vuxna

vuxendejting

Försöker man träffa Cupids pil en gång till? Letar du efter din perfekta match eller är intresserad av casual dating efter att ha varit ute av spelet så länge? Dating för vuxna kan vara en ny upplevelse för vissa och kan vara ganska stressande för att minst sagt. Tillbaka när du var yngre kan dating handla om bara idén om romantik och buzzstjärna. Men när du blir äldre kan tiden ta sin vägtull och kärlekens mening kan ta en mycket annorlunda mening.

Chansen är att du inte kommer att leta efter samma typ av person i trettiotalet som du var i dina tonår. Som vuxen kommer du att ha en annan uppfattning om vad som är viktigt för dig. Det kommer inte längre vara dags att slå runt bushen, och du skulle nog bara leta efter någon som är antingen i det på lång sikt eller bara för lediga datum, beroende på vilken typ av relation du föredrar att vara i.

Lyckligtvis, med den nya eran som är sociala medier idag kan dating för vuxna hanteras mycket lättare än de flesta tror! Och oroa dig mindre om du tror att du har bagage kvar eftersom det finns fler människor som du också där ute.

Dating sidor för vuxna

Dating-sidorna nedan är alla avsedda för vuxna som är intresserade av online-dating. Det finns nästan 100% chans att det kommer att finnas någon där, letar efter samma sak som du!

vuxendejtingWhy get back into the pool?

Dating för vuxna som har genomgått nya uppbrott eller skilsmässa kan vara en uppfriskande chans att hitta ny kärlek igen. Och med ny kärlek kommer också en ny chans att lära känna sig själv lite bättre.

Varje uppbrytning ger chansen att du blickar tillbaka till det förflutna mer objektivt. Du får chansen att ompröva allt inklusive var du tror att sakerna gick fel och hur man lär sig och växer från misstag och bakslag. Var du för clingy, behövande, för arg, självisk eller osäker? Var du den som blev fel och ljög för? Vilka var de möjliga anledningarna till var du lurade på? Eller kanske du var den som hittade fel och faktiskt har en affär?

Att komma tillbaka till poolen innebär att du får chansen att försöka igen. Om du tittar tillbaka på dina tidigare misslyckade relationer kan du fira vad som var bra och känna igen vad som var dåligt och ha en chans att se om du vill att saker ska vara annorlunda i något av dina framtida relationer. Ta tillfället i akt medan du är singel att lära av det förflutna och bestämma om det finns misstag som du inte vill repetera.

Detta är dock en hel del annorlunda ta på att komma tillbaka på poolen om du hellre skulle vara på lediga datum utan några strängar. Dating för vuxna som föredrar avslappnade en natt står och roliga helger är mycket mer annorlunda än de som vill vara i långsiktiga relationer.

1. Sex

Först av, sex. Dating för vuxna som bara vill ha kul betyder att de bara är i den för den roliga natten … Och med rolig natt menar vi sex. Ja, vuxna som försöker gå in på poolen bara för skojs skull betyder att de bara är i den för den mer fysiska typen av relation. Och det är inte bara någon form av relation eftersom vi pratar om en viss typ som är utan bilagor.

Det betyder att man måste gå ut med någon för en natt och sedan aldrig höra från dem igen nästa dag. Men hej, med all den känslomässiga stress du har genomgått? Belöna dig med någon “höhö i säcken” med någon som, som du, föredrar att inte lämna några känslomässiga fotavtryck kvar efteråt.

2. Spice

För det andra – kryddan. Med en eventuell midlife-kris som dyker på alla som är på detta stadium, vem skulle inte vilja ha lite roligare? Det finns inget fel med att plocka upp krydda på smutsiga barer och trånga nattklubbar för vuxna. Att gå ut ur dina komfortzoner kan vara lite oroande, men när du öppnar upp är belöningar säkert med dig. Lämna alla dina känslomässiga bagage hemma och bli partiets liv! Det finns massor av människor som är i det att ha lika mycket kul som du också. Så rädsla inte för att det inte bara är dig som i denna ålder också vill träffa någon ny.

Var man hittar dates

Dating när du var yngre kan innebära att du går ut till parker, klubbar, barer och kongresser för att faktiskt göra några siffror av några intressanta individer nerför gatan. Men med den nya eran som är sociala medier idag möter någon ny kan vara lika lätt som ett svep från höger till vänster på dina smarta telefoner.

Att möta nya människor är en riktig snabb möjlighet varje gång du registrerar dig till online dating sociala appar och media. Internet dating betyder att du kopplar dig till dina smarta telefoner, och tack vare platsanpassande appar kan hela världen bli din lekplats för datum, anslutningar och långsiktiga relationer.

Dating sites och apps chatter nådde en feber pitch i 2015. KBS Attention, en global marknadsförings- och reklambyrå med huvudkontor i New York City, upptäckte till och med att det finns gott om marknadsföringsmöjligheter i online dating sociala appar på grund av den växande efterfrågan på dagens behov . Detta visar bara att ett stort antal människor över hela världen använder fler sociala medier och datingsidor att gå ut och träffa nya människor i datingscenen.

Visst, vuxna kan fortfarande hitta datum om och när de leder ut till sina lokala barer. Men som avslutat, vuxna som vill gå in på dating-scenen skulle mycket hellre föredra allt att vara i en snabbare takt. Registrering för online-dating innebär att du kan ha en förfilterad lista över personer som är i samma saker som du. Bläddra igenom listan, välj ett namn, chatta och bjud in dem för en mötning. Det är så enkelt! Prenumerera dig genom online sociala dating media apps betyder att låta tekniken göra allt arbete för dig!

vuxendejting

Hitta en dejt snabbt: Online dating tips för vuxna

1. Låtsas inte att du är någon annan.

Ljug inte, överdriva eller på annat sätt vrida enkla fakta om dig själv. I det ögonblick du möter någon ny presenterar du dig som någon som du verkligen är. Det skulle vara en stor avstängning om du ljuger om din ålder, civilstånd, hobbies eller livskarriär, och sedan hittar ditt datum senare sanningen bakom den. Att dejta som vuxen betyder verkligen att du är någon som du egentligen är för, om du inte gör det, skulle du beröva dig själv av erfarenheten av att bli uppskattad av någon som verkligen gräver vad du handlar om.

2. Ta reda på vilken typ av person du vill träffa.

Fråga dig själv följande frågor om vad du verkligen hoppas vinna på hela online-dating-upplevelsen:

  1. Letar du efter någon din egen ålder eller vill du föredra någon yngre eller äldre än dig själv?
  2. Är det viktigt för dig att dina datum delar dina intressen och värderingar eller är du öppen för att träffa någon som är väldigt annorlunda än dig själv?
  3. Behöver personen vara lokal eller är du öppen för att utforska ett långdistansförhållande om du träffade rätt person?
  4. Vilken typ av relation letar du efter – avslappnad eller engagerad, monogamisk eller icke-monogamisk? Letar du efter någon att gifta sig med och få barn med eller letar du bara efter att ha lite kul?

Du vill också vara ärlig mot dig själv om vilka personliga kvaliteter du behöver för en person innan du kan känna dig intresserad. Gillar du homebodies eller sociala fjärilar, kurviga tjejer eller atletiska kvinnor, drivna karriärtyper eller inhemska gudinnor? Rita ut dessa saker tidigare snarare än senare.

3. Välj dina dejting sidor försiktigt.

Moderna datingsidor är det allra längsta från en storlek som passar alla. Det finns etniska datingsidor, webbplatser som är utformade bara för vissa åldersgrupper och webbplatser som tillgodoser personer med specifika intressen. Det finns datingsidor för personer som letar efter lediga anslutningar, människor intresserade av att utforska vissa fetischer, och mer också. Med det sagt kan du drastiskt förbättra dina chanser att möta den typ av person du letar efter genom att välja rätt datingsida från början.

vuxendejting4. Var en intressan människa.

Du skulle inte vilja datera en tråkig person som inte gör någonting intressant med sitt liv och ger inget speciellt till bordet så långt som hennes personlighet, intressen, värderingar och så vidare. Vi vill alla ha någon som faktiskt har något att erbjuda. Du behöver inte nödvändigtvis vara de mest muskulösa, sexigaste, snyggaste killarna och flickorna runt eller någon med den fetaste plånboken. Men du måste vara rolig, smart, spontan, självsäker, kreativ, äventyrlig eller på annat sätt intressant.

5. Var öppen.

Även om det är absolut viktigt att veta vad du letar efter från hela online dating erfarenhet, är det också viktigt att hålla ett öppet sinne. Om du är som de flesta, har du en bestämd typ som du gravit mot oftare än inte. Kanske har du alltid haft en sak för redheads, blondiner, kurviga tjejer eller självständiga karriär män och kvinnor, och det är bra. Det är en bra idé att åtminstone vara öppen för att interagera med nya typer av människor också. Du kommer inte veta om du inte ger människor en chans. Följ bara dina instinkter! Det är oftast väl värt ansträngningen.

I slutet av dagen är online-dating sociala appar ett fantastiskt sätt att träffa massor av intressanta, tillgängliga, spännande människor som du kanske inte vet existerade annars. Och om du är någon som bara kommer tillbaka till scenen och just har introducerats till online-dataprogram, börja omedelbart idag! Du skulle bli förvånad över att veta att det faktiskt finns gott om människor som också är i dating för vuxna! Agera nu och du är säker på att bli glad att du gjorde det Slå på oss när du har hittat den perfekta matchen för dig och om den här artikeln var till hjälp!

scroll up