Det är klokt att vara beredd på det mesta när du är på en dag, särskilt om det är första gången du har träffat vara engagerade i onlinedejting. Ett litet misstag kan få dig att tappa föremålet för din kärlek, eller ännu värre, kunde fälla dig i ett datum du kan inte ta sig ur.

Tänk på följande fem förslag för att framgångsrikt överleva slaget av online dating.

Har mints nära till hands!

Om du åt något kryddig under en dejt, ingen kommer att vilja komma någonstans i närheten av ditt ansikte. Bära runt några myntverk. Inte den typ som är tugg, eller till och med tuggummi, eftersom du inte vill vara oförskämd samtidigt lära känna någon för första gången.

Säkerheten först!

Beredning uppfyller tillfälle. Ha med dig kondomer på din dejt. Bara inte lagra dem i plånboken, eftersom de kan gå sönder lätt om den placeras där. Eftersom vi inte skulle veta att du kan engagera enengångsligg eller om du är i casual dejting.

Planera framåt

Om du inte har en plan i åtanke för datum, kunde natten kaotisk. Inte vinge det, även om något spontant händer att du inte kan tacka nej till, som att gå genom ditt favoritband spelar på en klubb. När du planerar vart du ska, vet du var när du ska hitta saker.

Konversation bör vara spontan, men datum för plats och tidsplan bör inte vara. Eftersom både parti skulle utveckla någraförväntanom händelsen och mellan varandra. Bättre vara beredd och smart om det.

Värt att Veta om Dejting för KillarBär rätt kläder

Klä nonchalant, men med kvalitetskläder. Bär inte något du skulle bära när du är ute med dina vänner – klä upp för tillfället att visa att du har lagt en del möda på natten. Bära några torra rengjorda klänning byxor och järn din skjorta.

Kvinnor tenderar att klä sig lätt på datum, vilket innebär att de kan lätt bli kalla. Håll en ljus tröja i bilen för sådana fall. Kanske till och med ett paraply också. Läs några mer allmänna tips för män och kvinnor att uppfylla din online datum i här.

Planera ett telefonsamtal

Om du är på ett fruktansvärt datum – kanske den du är med är oöverskådliga om hennes ex – överväga ösa, men gör det utan att skada din datum känslor. Planera för en vän att ringa dig under dagen. På så sätt, när han eller hon ringer, har du en ursäkt att lämna bordet. Om du är på en dålig tidpunkt, kan det samtalet vara en livräddare. Agera förvånad via telefon och ber om ursäkt för att behöva lämna på ett ögonblick. Betala kontrollen och ut på vägarna.

scroll up