Det kan vara skrämmande att möta en främling för första gången, särskilt om du har innan och det blev inte så bra.

MTVs tv-show “Catfish” Handlar om att hitta människor som låtsas vara andra online och utsättadem. Du kan förhindra att sådanaincidenterinträffar till dig genom att följa dessa online tips:

Om du är redo att möta din dag personligen, är det viktigaste du bör göra för att bara vara sig själv. Försök aldrig att vara någon annan, så att du vill komma översom en bluff. Detäroärligt och ohederligt. Läsmerhär för tips som är avsedda för män och här avsedd för kvinnor.

Klä dig för ditt första möte med personen som du har talat till online varelse engagera sig i onlinedejting. Inte klä upp som något du inte, men presentera dig självsom någon som tar stolthet i sitt utseende, och som gör detbästa av vad de har fått.

Lita inte på folk så snabbt. Du kunde ha talat med dem på nätetien månad, men när mötet dem för första gången, bör det vara på en offentlig plats, och kanske till och med med en vän. Om de är äkta, kommer de att ha några problem att göra så.

Professionella bedragare kommer att tillbringa tid upprättandetkontakter med människor på nätet för att utveckla förtroende. Om du blir ombedd att möta ensam i en icke-befolkat område, bör röda flaggor höjas. Vännensommedföljer dig på dagen kan alltid lämna närdetkännscopacetic. Prata med personen du ska träffa dagen före datum för att minska weirdness och spänning. Om

Dicas para Encontros Pessoais de Namoros OnlineDet har varit en lucka i din korrespondens, och du plötsligt träffas ansikte mot ansikte, det helt enkelt inte kommer att kännas naturlig och bekväm. Om något, kommer det att ökaklumpighet. Med dettaiåtanke kan du se lite mer i här att ha några tips för konversation starter.

Din dag behöver inte innebäramiddag. Möte för drycker kan mer laid back och kyla. Möte för middagkänns som om du går till en anställningsintervju. Det går bra att äta middag efter att lärakänna någon, som du har en plattform för att nonchalant prata och lära sig mer om dem.

Varinte en pryd – flirta! Du kanskehargjortsårikligt på nätet, men flirta personligen är en helt annan racketsporter. Det handlar om kroppskontakt, leenden, och personer skratt. Den tillåter också din dag att läsa ditt kroppsspråk och ta ledtrådar, som inte kan göras bakom en datorskärm.

Se till att det personliga beteende är densamma som den var på nätet. Du vill att personen träffa dig att se att han inte träffa någon helt annan. Hur du agerar och talar med text eller IM bör vara identisk med din verkliga livet uppträdande.

Om det är något du inte har varit ärlig om, kom ren om det så snartsom möjligt, helst före att möta dem.Detvärsta du kangöra för en ny vänskap är att börja den med en lögn. Att vara oärlig förstör någontrovärdighet och förtroende du försökerupprättaväg.

Allt som allt bara njuta av din dag och inte pressa dig själv, du kanske inte vet att du kommer att kunna uppfylla din idealiska partner.

scroll up