När en kvinna är intresserad av en människa, hennes kroppsspråk kommer att återspegla detta. Här är 10 säkra tecken på att hon är intresserad av dig:

1. Ögonkontakt

När en kvinna är intresserad av en människa, kommer hennes ögon automatiskt ser större, och hon kommer att försöka hållaögonkontakt med dig. Genom att upprätthållaögonkontakt längreän en sekund, hon visar att hon är säker och intresserad av vad du säger.

2. Hon fuktar hennes läppar

Det är ett riktigt bra tecken, om en kvinna väter läpparna när han talade med dig. Detta innebär att antingen hon försöker få din uppmärksamhet till munnen eller hon tänker om kyssar dig. Detta beror på att tanken på kissingkommer att göra henne slicka hennes läppar automatiskt.

3. Ler mer

Om hon ler mot dig en hel del, är det uppenbarligen ett gott tecken.

4. Skrattar åt dina skämt

Det är alltid bra om en kvinna skrattar åt dina skämt, även när de är riktigt dålig. Om hon är intresserad av dig, är ett av de sätt som hon kommer att visa det genom skratt.

Tio tecken på att hon är intresserad av dig5. Vidrör hennes hår

Det är alltid ett gott tecken när en kvinna leker med hennes hår. Detta innebär att hon försöker vara mer feminin och attraktiv för dig. Ju mer intresserade en kvinna är, desto mer kommer hon att justera håret.

6. Beröring

Om hon röra dig medan du talar, du är också på god väg. Detta kan vara saker som oskyldigt röra armen för att betona något. Ju mer hon försöker röra dig, desto mer intresserade hon är.

7. Framför hennes kropp

När en kvinna är intresserad av dig, kommer hon omedvetet göra saker att se bra ut. Hon kommer ofta sitta rakare och arch henne tillbaka något för att framhäva brösten och derriere mer.

8. Nuddar sig själv

Om en kvinna är intresserad av dig, kommer hennes undermedvetna leda henne att röra sig mer medan du pratar, saker som smekande hennes arm eller hals. Detta är en undermedveten tecken på att hon vill att du ska röra henne.

9. Härma dig

Både män och kvinnor kommer omedvetet härmar den person de är intresserade av, genom att göra saker som att prata på samma sätt eller genom att använda samma uttryck. Därför är det ett gott tecken om du ser henne göra detta. Om hon försöker härma dig på dansgolvet, saker och ting ser särskilt bra för dig!

10. Hon försöker hålla dig nära sig

Om hon ser till att hålla nära dig utan att vara blyg om det, är detta ett mycket gott tecken! Hon kan försöka få ögonkontakt med dig, och därigenom uppmuntra dig att komma närmare henne. Låt dig inte skrämmas, hon är omgiven av en stor grupp av vänner – om hon håller sig nära dig, är hon klart intresserad!

Vi kan säga att de tips som anges ovan är en inte hundra procent legit hela tiden så vad du gör i dig del är att faktiskt vara uppmärksam på det faktiska datumet inte bara atmosfären mellan er två och hennes insatser men vara uppmärksam samt med din egen inställning i den aktuella händelsen.

Förnuftiga nog att veta hur man navigerar en dejt, beredd nog att veta misstag mestadels män har upplevt. Allt i allt detta är inte bara det enda som du verkligen behöver veta om din dag men försöker vidga ditt perspektiv samt på vad kvinnor förvänta den första dagen efter att träffa dig på nätet och det stora chanser att använda onlinedejting att hitta en ideal relation.

Du kanske inte vet den kvinna som är intresserad av dig kan vara ett par klick bort!

scroll up