Om du bestämmer dig för att försöka hitta kärleken i ditt liv genom online dejting det finns många saker att tänka på innan du väljer din sökplattform. Priset är särskilt viktigt när man försöker att filtrera bort eventuella dejtingsajter som du inte vill använda. Det kan dock vara svårt att förstå vad det egentligen kostar att använda dejtingsajter, och av denna anledning, är utgångspunkten för denna guide för att förklara vilka kostnader faktiskt förknippas med dejtingsajter du kan välja att använda.

Medlemskap priser för online dating webbplatser varierar beroende vad du letar efter, där du letar efter, och hur allvarligt du tänker vara om det. I det moderna samhället finns det ett antal olika typer av online dating webbplatser. Vissa är gratis, medan andra är allt annat än gratis. Det finns fördelar med att varje typ av dejtingsajt, och det beror på vad du letar efter, vilka webbplatser skulle gynna dig mest, om du var en medlem. Priset är ofta en bra indikator på graden av allvar bland medlemmarna i dejtingsajter i fråga om att deras sökande efter en partner.

Därför kan dating webbplatser delas in i tre huvudgrupper:

  • Dejtingsidorna som är gratis. Som framgår av beskrivningen, dessa är gratis, och om du inte är ute efter ett seriöst förhållande är dessa oftast din bästa chans. Med hjälp av dessa dejtingsajter, kan du chatta med andra singlar utan att behöva betala för medlemskap, och som med andra portaler, finns det möjlighet att träffa en person skulle du vilja lära känna bättre.
  • Priser på OnlinedejtingDating sidor, där medlemspris är cirka femton dollar i månaden, såsom Dating.com, Som tar $ 2,75 per vecka (ca $ 11 per månad). För att sätta det i perspektiv, dessa dejtingsajter kostar ungefär lika mycket som natt på klubben. Fördelen med att söka på nätet, Snarare än på nattklubben, är frånvaron av både buller och trängsel, och du kan ta din tid medan du sitter bekvämt hemma. Detta gör det lättare att lära känna nya människor, eftersom den till skillnad på klubben, kan du faktiskt ha en konversation med varandra. Det är mer avslappnad, och du undvika all stress och press du vanligtvis se nattklubbar, särskilt om du är det försöker att göra mål. medlemmarna är letar efter en partner inte ett engångsligg.
  • Det finns andra dejtingsajter, där priserna medlemskap på trettio dollar i månaden eller mer, såsom PartnerMedNiveau. När du är i den här prisklassen, letar efter en partner plötsligt blir mycket mer intressant. En månads medlemskap i ovannämnda dejtingsajt kostar $ 115, så det är rimligt att anta att medlemmarna tar sitt sökande efter en partner på allvar. De flesta har föresatt sig att hitta den sanna kärleken – Om du är beredd att betala så mycket pengar varje månad, är du oftast redo för en solid och långvarig relation. Dessa dejtingsajter erbjuder oftast mycket positiva erfarenheter med onlinedjting.

Det breda utbudet av erbjudanden du stöter på när du anger de olika dejtingsajter kan vara överväldigande. Många singlar i fällan, acceptera medlemskap erbjudanden från alla och hans farbror, som lätt kan hamna i en fullständig mardröm – särskilt när du får räkningen. När du först börjar, är du i allmänhet inte är väl bevandrad i priser och villkor, vilket gör det särskilt viktigt att vara försiktig innan du bekräftar något.

Många online dating webbplatser erbjuder rabatter om du köper flera månaders premium medlemskap i taget. Det är därför viktigt att tänka på hur länge du verkligen vill hålla din premie medlemskap, eftersom det är lätt att luras av de rabatter som erbjuds att tro att köpa ett medlemskap under en längre tid är en bättre affär. De månatliga avgifter för ett långsiktigt medlemskap kan tyckas stor, men om du inte planerar att använda premiummedlemskap längre än, säg, tre månader, kommer det att spara dig ingenting, eftersom du kommer att behöva fortsätta att betala. Följande är ett exempel:

  • En månad: $ 28 per månad
  • Tre månader: $ 19 per månad
  • Sex månader: $ 14 per månad
  • Ett år: $ 12 per månad
  • Hundra år: $ 1,25 per månad

Priser på OnlinedejtingDet finns inga online dating webbplatser som erbjuder en medlemskap som varar hundra år, Men exemplet användes för att illustrera den punkt. Det är en enkel psykologisk trick, såsom sänkta priser på ett objekt inte planerar att köpa. Det är inte en bra affär om du inte redan hade planerat att köpa – det är bara en billigare köp.

Det är inte klokt att luras av rabatt för långsiktiga medlemskap, men motsatsen är alltför dåligt också, om du hittar någon som du får tillsammans med, men ditt medlemskap tar slut innan den kan förvandlas till något, eftersom du bara köpte den första och därmed dyraste månaden. I denna situation, måste du bedöma själv om det är värt att köpa en dyr månad, bara för att en person.

Rekommendationen för medlemskap är att köpa antingen tre eller sex månader, beroende på hur länge du känner att du behöver för att hålla ute.

scroll up