Vid första anblick, kanonlinedejtingvärlden vara svår att få grepp om i början. Vi frågade flera kvinnor om sina erfarenheter med online dating. Kanske kan du relatera till och lära av någraavderassvar.

Vara tillgänglig

Scenariot: “En man messaged mig och frågade mig för en drink. Jag sa att jag skulle älska att gå, och när jag frågade när han berättade att han skulle vara bortrest i flera dagar, och att han skulle låta mig veta närhankom. ”

Lösningen: Fråga inte kvinna ut och sedan skjuta upp datumet. Tillgängliga om du sätta dig därute. Vid tiden du är “färdig”, kommer hon sannolikt har tappat intresset – ingen kommer att vänta på en främling.Varlyhörd medsäkerhet damen under händelsen.

Onlinedejting för Män: Vad man ska Göra och inte GöraVara lämpligt

Scenariot: “En man frågade mig om jag, en” söt vit flicka “, som ringde mig, äri” muskulösa svarta män “som honom.”

Lösningen: Inte beskriva dina fysiska egenskaper till en total främling, om du letar efter en “hook-up”. Kvinnor vill inte veta om en främlinganatomipå en online dating site.

Varasjälvsäker

Scenariot: “Jag vet inte ens läsarestenav en profilsom börjar med författaren säger att han inte ärsäkerpåom online dating …”

Lösningen: Det är normalt att vara självmedvetenom att ha en profil på en online dating site. Men gissa vad? Varje enskild medlem är alltför. Genom att tala om för folk att du ärobekväm med att ha på online dating profil, du avslöjar din osäkerhet. Ingenvillkela dig.

Varaa Givande

Scenariot: “Killarberätta min bild måste vara falska, eftersom jag ärsåvacker att jag är för bra för att vara sant. Jag vet vad som ska vara en komplimang, men det faktiskt gnuggar mig på felsätt. ”

Lösningen: Hur är en flicka ska svara på ett meddelande som? “Varför ja, jag är verkligen så vackert!”. Använd inte en ostliknande pick-up linje på en dejtingsajt. Betala en komplimang och med alla medel, vara smickrande, men också vara uppmärksam på den metod du använder.

Varrealistisk

Scenariot: “Jag vände ner en kille, och gjorde så artigt. Han tog inte ett nej, som listar alla de sätt han trodde vi skulle vara kompatibla. Jag uppskattade hans uthållighet, men jag var verkligen inte intresserad. Jag hamnadeblockerar honom efter hans upprepade meddelanden till mig. ”

Lösningen: Du kommer att få avvisas. Acceptera det och gå vidare. Detärdet vackra med medonlinedejting– Du harandraalternativ.När en kvinna är inte intresserad av dig, accepterar den med värdighet och prova lyckan med en annan person. Försök inte att prata någon till något de inte är intresserade av.

Varproaktiv

Scenariot: “Jag är för närvarande att prata med en kille jag tycker verkligen intressant. Två veckor har gått och han fortfarande inte har bett mig. ”

Lösningen: Om du hittar någon som verkar intressant och kemin ärrätt, inte slösatid. Mod är lockande, och att möjligheternas fönster har en hållbarhetstid. Back-och-tillbaka meddelanden på en online dejtingsajtkanvaratröttsamt. Du är inte förhandla fram ett pris på marknaden.

Onlinedejting för Män: Vad man ska Göra och inte GöraGe förslag

Scenariot: “Jag gillade killen jag träffade via en online dejtingsajt. Några datum i, han berättade att han gillade mig också, såmycket så att han skulle ta ner sin online-dating profil … och sa åt mig att göra detsamma. ”

Lösningen: Berättaren flicka vad man ska göra är en del breaker. Ingen vill ta emot instruktioner från en partner. Detärettpartnerskap, inte en diktatur. Om du vill ha henne online dating profiltasner, talaom för henne att du har tagit ner din. Hon kommer troligen att följa efter om hon äri dig.

GENERISK JUNKIE

Scenariot: “En kille messaged mig att fråga om jag hade några planer för helgen. Detkändesvagt, generiskt och inte personliga alls. ”

Lösningen: Du vara jämfört med andra killar som har skickats meddelande henne med detaljerna. De anpassa sina budskap, är exakt som möjligt. En vag meddelande äröppna för tolkning. Inte prata med henne som en arbets bekant du äri en hiss med.

Lär dig med dessa scenarier, bara njuta med processen och inte pressa någon eller ens själv att engagera med online dating. Du kan läsa mer om tips för att möta din online datum för första gången här. Det handlar också om dejting etikett både för män och kvinnor här. Du kanske är intresserad av vad du kan förvänta att engagera med onlinedejting.

scroll up