Online dejting har tagit världen med storm under de senaste åren.Flermänniskor att hitta kärleken på nätetän någonsin tidigare. Det finns dock en utvald grupp som harsvårt att övergå från ett steg till nästa. Ettav de störstaproblemen med online dating är inte att veta när man ska träffaspersonligen. Om du gör det för tidigt kanförstöra vad tog ett tag att etablera. Tar för lång tid att göra detta kan döda någon gnista utvecklas mellan er två.

Om du har startade en konversation, Växlade några flirtiga meddelanden, och fått en grundläggandeförståelse för varandra, ta nästa steg innan det blir för sent. Vi harlagtut någratips nedan för att göra din nätet till det personliga möte en smidig övergång.

Överväga Hennes Synpunkt

Killar, låt oss vara ärliga, insatserna är mycket högre för kvinnor än för männär det gäller att uppfylla-ups. För det första kommer de flesta av dagen ägnasåt att ringa till vänner samtidigt välja en lämplig outfit. Härnäst kommer en lång tid spenderas finslipa smink och hår, vilket innebär att datumet är viktigt för henne. Hon kommer att tillbringa en avsevärd tid och pengar för att förbereda sig för den dag än du kommer.

Onlinedejting: Att ta nästastegnär du dejtarnågonMed detta i åtanke bör män alltid behandla en träff som en första dejt. Vissamän kommer att gå hur långt som helst för att imponera på en kvinna, men kom ihåg, du fortfarande på att utvärderas, och du inte har gjort en stor investering ännu.

Detta betyder inte att du ska dra ut alla hållplatser och ta henne för en romantisk flodkryssning med ljus och en stråkkvartett. Det betyder helt enkelt att en drink i en trevlig bar kommer över bättreän en koppkaffepåettlokaltkafé. Inte bara detta ger en bättre upplevelse, kommer detta också att visa att du behandlar henne med respekt.

Var medveten

Skrämmandenyheterständigt berättade om hur kvinnor är alltför litar med sina onlinerelationer, Vilket leder till tragiska konsekvenser. Av denna anledning är kvinnor alltid höra om säkerhet och försiktighetnär de förstträffa en kille från Internet. Det är viktigt att notera att detta inte är en återspeglingeller dom; det är helt enkelt en förstärkning av vaksamhet.

Som sagt, män måste göra kvinnor känner sig bekväma. Låt henne välja en offentlig plats, låt henne ta med en vän tillsammans, och inte bli förolämpadom hon är lite kantig i de första minuterna. Isjälva verket kan du märker hon att titta runt för nödutgångar. Även om du vet att hon inte kommer att behöva använda dem, måste du henne att känna mentalt och känslomässigt säker. Annars kommer hon inte att öppna upp.

När det kommer till dejtingsäkerhet, En hel del avviktläggspåkvinnan, men män måstekänna sig trygga också. Var inte rädd för att ta många av samma försiktighetsåtgärder, såsom att låta en vän veta att du ärutepåen dag, håller telefonen i fickan, etc. Om ni båda tar dessa nödvändigaåtgärder, kommer du att både känna sig trygga och har en möjlighet att etablera förtroende.

Var uppmärksam på varningsflaggor

Onlinedejting: Att ta nästastegnär du dejtarnågonSkönheten med onlinedejting är att du har en möjlighet att gå bort närsomhelst. Ni tvåhar inte känt varandra tillräckligt länge för att ha en emotionell förbindelse. Om du inte ger ut någonav din personliga information (Som du inte bör göraändå), kan du avsluta ett samtal, glömma den personen och gå vidare.

Somvinämnde tidigare, män är inte de enda som kan agera på ett misstänkt sätt, sådet är viktigt att hålla utkik efter röda flaggor. Till exempel kan du märker att de ärextremtangelägna om att möta upp efter att ha tagit ett intresse i din ekonomi. Om så är fallet, har du all rätt att avsluta samtalet och lämna det bakom.

I sanning, kan du normalt berätta mycket om en person från ett enda datum. Du bör vara försiktigom de börjar prata om framtiden. Ett antal personer har också noterat hur de kan berätta hur klängig någon kommer att vara efter den första dagen; normalt, konstant meddelanden och hoppa i sängpå den första natten kan vara mycket vägledande.

Dessutom bör du också vara på jakt efter oseriösafrågor som verkar olämpligt. Frågor som hjälperhenne att känna sig bekväm är bra, men om hon börjar gräva för tidigare relationer, kan det tyda på possessiva beteende. Normalt dina instinkter är din bästavänhär eftersom du kan berättanär något känns fel.

För män är det lätt att fastna i idén om att dejta någon bara för att de är vackra, men att skönhet kan göra dig missar vissa signaler. När hon gör något lite irrationell, inte täcker upp det och göra ursäkter. Par delas upp efter beautify hypnos avtar, och folk börjar se beteendet bakom personen. Var försiktig med kvinnor som använder någon annans profilbild, ge fel ålder (om det finns en signifikant skillnad), och inbjuder dig till ett bröllop så snart efter mötet.

Avsluta Starkt

Onlinedejting: Att ta nästastegnär du dejtarnågonAvsluta en dejt, oavsett om det började på nätet eller inte, kan vara svårt. Det handlar om en sak – du eller är du inte intresserad av flickan? Om du verkligen är och kan inte vänta och se henne igen, tala om för henne att du hade en bra tid och skulle gärnavilja möta upp igen.

Om hon går, kan du prata ytterligare under de kommande dagarna. Men om hon verkade lite utanför, vänta tills hon skickar meddelanden till dig. Om du meddelande med ryggen tillbaka över ett par dagar och saker verkar vara copacetic vidta åtgärder för att nästadatum.

Å andra sidan, om du verkligen inte är intresserad av henne, då måste man vara ärlig. Om du vill berätta för henne utan att vara alltför trubbig, säger “Jag har haft en riktigt bra tid, och det var trevligt att träffa dig”. Det värsta du kan göra i detta scenario är att ligga och tala om för henne att du skulle älska att se henne igen “, eftersom detta kommer att ge henne falska förhoppningar. Det finns ingen anledning att vara elak.

Som ni kan se från de tips som anges ovan, flyttar från dejting på nätet till en verklig dejting behöver inte vara en pina. Sålänge du kommer ihåg dessa viktiga detaljer, kan du göra det framgångsrikt varje gång!

scroll up