Lika kul som nätflirting är, kommer det att komma en tid när du’Ll måste uppfylla föremålet för din tillgivenhet personligen. Här är några råd om att det går smidigt.

Träffas Snarast

Att ha en brevväns – relation är roligt i början, men någon gång, bör alla som flirta göras personligen. Hela syftet med onlinedejting är att ha kul med någon från ett tangentbord. Det enda sättet att fastställa att gnistan – om detFinns ännu där – är genom ett ansikte mot ansikte möte. Gör så snart efter en förbindelse mellan er två utvecklas, annars kan rinna ut i sanden ganska snabbt.

Säkerheten först

har alltid ditt första möte på allmän plats. Vänta på att avslöja för mycket personlig information i början. Tipsa en vän var du är och så mycket information om datum som möjligt innan du kommer på det. Checka in med dem för säkerhets skull också.

Lämna Dem när De vill ha Mer

Den första dagen villiga’T evigt. Att hålla det kort och koncist kommer att göra din dag vill se dig mer, att lära sig mer om dig, och uppmuntra ett andra datum. Det första mötet handlar verkligen om att utveckla kemi, eller ta reda på om det finns någon mellan er två.

Sitter genom ett datum under middagen första gången du möter faktiskt kan vara tråkigt om det inte finns tillräckligt att tala om. Samtalen ska flyta naturligt och tid Breeze av om de vill lära känna dig bättre.

Onlinedejting för Kvinnor: Tips för att Träffa onlinedejter i VerklighetenKlä Upp Dig

Du får bara en chans att göra ett starkt första intryck i alla situationer, och första datum är inte annorlunda. Klä sig väl på din dag, visa upp vad du har. Inte klä upp bär något du inte är bekväm i, annars din dag kommer tro att du försöker så svårt att imponera på dem, som endast kommer att få dig att se desperat.

Be en vän för ett yttrande om vad man ska ha, om det behövs. Och alltid bära fina skor, oavsett om du är en kille eller en tjej.

Gå och Ta några Drinka

Drinkar under en första dagen är mer lämpligt än att sitta vid ett bord smuttar lattes på din lokala Starbucks. Leta efter en plats med en plysch sittplatser och svag belysning. Även en pub kan vara en trevlig miljö, och de drycker som du”Ll har över prat kommer att döda någon nervositet när du flirta.

Något att prata om

don’T babbla på, och inte sitta olyckligt tyst heller. Gå över din onlinedejtingprofil och ge din e-postkorrespondens en-over för ämnen som du kan diskus. Var medveten om aktuella händelser och saker som händer som är lämpligt att tala om. Ställ frågor om deras intressen, hobbies, favoritfilmer, etc. Hålla konversationen naturligt flyter.

Ha lite kul

Om datumet doesn’T gå bra, det är inte slutet på världen. Det är poängen med onlinedejting – Att känna sig som tyckas potentiella friare. Du sannolikt kommer att gå på flera datum innan du hittar någon som du känner dig bekväm med.

scroll up