Tips och tricks för facebook dating

facebook dating

Precis som varje enskild person där ute är du förmodligen en av de många som fortfarande finns ute och försöker hitta den personen du kan ta på ett fancy datum, eller filmer eller något. Men så enkelt som att hitta en date låter är det inte alltid så lätt. Medan andra är ute och njuter av sitt “par mål” -moment, sitter du fast hemma och rullar genom Facebook eller några datingsidor som du förmodligen bara hittat på en slumpmässig google-sökning.

Och vi klandrar inte dig. Det finns många människor, precis som du, som har frågat oss samma fråga “hur får jag ett datum”.

Och medan många skulle säga “gå ut där!”, Skulle vi å andra sidan berätta att du bara stannar var du är, öppna din telefon och gör dig redo att använda din Facebook för dating!

Online världen

I dagens generation har online dating varit en stor trend inte bara för den unga utan också för resten av befolkningen, inklusive vuxna och seniorer. Och med online dating har gigantiska genombrottstillämpningar gjorts under åren.

För närvarande finns det många av dessa så kallade “dating apps” som är tillgängliga och är mycket tillgängliga på marknaden. Vissa kan användas i stor utsträckning av människor i olika åldrar, ras och intressen och så vidare och några görs för att tillgodose mer fokuserad grupp av människor eller intressen.

Och medan det finns sådana applikationer som är lätta att använda och mycket effektiva, för vissa människor vet de inte att de inte behöver gå så långt för att hitta en av dessa appar för att få tag på ett datum. Allvarligt behöver du inte titta så långt. Det finns Facebook.

facebook datingFacebook? För dating? Verkligen?

Facebook är en av de största sociala medierna på marknaden idag. Det lanserades den 4 februari 2004 av Mark Zuckerberg och hans team av medutvecklare. Ansökan gjordes för att föra samspel med människor runt om i världen och därigenom få dem närmare för många olika ändamål.

Och så med själva ansökan skulle det vara meningsfullt att den “hopplösa” du har den stora möjligheten att få ett datum där inne.

Medan de flesta vänner på ditt Facebook-konto består av personer från din familj, skolkamrater eller arbetskamrater, finns det alltid den marginen av personer som du bara känner till genom ansikte eller bara är ömsesidiga vänner med en av dina faktiska vänner. Och så trivial som det verkar, kan det vara den perfekta platsen för dig att hitta din fisk i det stora havet. Du kan läsa den här artikeln för att få veta mer om Facebook-dating.

Så? Vad gör jag med min Facebook?

Nu när du har tänkt på att starta din jakt på Facebook, finns det ett par saker som du behöver titta på, förbereda och göra för att häva det datumet. Precis som alla andra dataprogram, webbplatser eller ens i person är förberedelse nyckeln.

Fixa en bra profil

Jo självklart i Facebook-dating, precis som när du faktiskt går på ett datum måste du se bra ut och presentera. Att ställa in en god profil kan ge människor det goda intrycket att du är seriös om ditt syfte och att du inte bara letar efter en snabb rolig tid.

Rengör dina foton

Medan du är ärlig och sant mot dig själv kan det vara bra att lära känna någon, det finns några gånger när det inte ger dig så mycket bättre resultat. Visst är det trevligt att du är galen nog att göra dina datum roliga för dig och din partner, men är du verkligen okej med att låta henne se det här skjortlösa fotot av dig, downing en hel flaska tequila medan du får en varv dans från En slumpmässig tjej? Exakt. Jag tror inte det.

Håll bilderna för dig själv för tillfället, och kanske inom en snar framtid, om sakerna går bra ut med dig och din partner kanske hon är redo att se det där fotot.

Rensa din vägg

Dina bilder är en sak, men din vägg i allmänhet borde vara något du behöver titta på också. Foton är inte de enda sakerna som kan vara pinsamt, men även inlägg och kommentarer. Skulle du vara riktigt bra med att låta henne se den posten du gjorde om hur varmt din gymnasielärare var och dina kompisar kommentarer om hur mycket du fantaserar för att ha en fantastisk natt med henne?

Vad sägs om det inlägget du gjorde om din väns mamma är så het och hur hon alltid bär avslöjande kläder när du går dit för gruppstudier. Hur mycket vill du alltid gå dit för gruppstudier när du inte ens har tentor som kommer upp. Vill du att hon ska se det? Återigen tror jag inte det.

facebook datingStäll in din profilinformation

Medan du jobbar med att städa din Facebook för dating, försök att se till att du också konfigurerar din grundläggande profilinformation, din ålder, var du studerar, vilka intressen är du och särskilt din relationstillstånd. Se till att du ställer in den för singel.

Annars kan det leda till lite besvärlig luft om du inte är säker på om personen du pratar med är tillgänglig eller inte. När allt kommer omkring tar det lite tarm för vissa människor att fråga om du är singel eller inte.

Gå med i Facebook dating-grupper

Detta är förmodligen det enklaste sättet att göra. Det finns många Facebook-grupper som är gjorda för olika ändamål. Det finns de grupper som är breda och är öppna för att välkomna människor från hela världen som har en stor intressegrupp och det finns också de som är gjorda för vissa häften av ålder, ras, intressen etc.

Det var inte Verkligen gjort för att dela människor istället för att ansluta dem Det är bara gjort för de personer som har särskilda preferenser. Naturligtvis, som nämnts, finns det också de mer breda grupperna med en blandning av olika slags människor. Och du kan också vara i dessa grupper om du vill.

Med tanke på att du är i en grupp där du har massor av människor som ganska mycket har samma intressen som du gör, blir det definitivt lättare att hitta personer som kan intressera dig och komma in i en konversation med dem. Det är precis som hastighetsdatering, men online. Här är en artikel som du kan läsa för att veta mer om dating på Facebook.

Delta i dina vänners aktiviteter

Så en av dina vänner skrev ett foto av en munvattenskiva av cheesecake och i kommentarfältet ser du någon som fångar ditt öga, kommentera hur kakan ser bra ut och hur hon vill ha en för tillfället. Visas som kakor! Du kan göra ett smidigt svar på hennes kommentar om hur mycket du är en fan av kakor också. Om hon svarar, det kan vara din cue att fortsätta och fortsätta samtalet. Du kommer aldrig få veta. Kanske har du turen att ta henne på ett datum till en känd lokal kakaffär med goda kakor.

Lär dig hur du kan ta kontakt

Att ta kontakt kan vara en utmaning när man närmar sig någon. Du måste se till att du inte bara hoppa in i en konversation och agera som om du är långa vänner. Det är bara konstigt och obehagligt. Du måste ta det långsamt. Du kan säga hej först. Berätta för henne hur du lyckades hitta sin profil och hur du kanske har sett eller läst något som gjorde dig intresserad av henne.

Fråga henne om det är ok att lägga till henne Ja, helst skulle det vara bättre att skriva till henne först, börja ett bra samtal innan du frågar om att lägga till henne. Vissa människor är verkligen försiktiga och accepterar inte slumpmässigt vänförfrågningar från främlingar. Var lite mer tålamod. Det kommer att vara värt det.

facebook datingVar en värdig person

Inte alla försök att bli vän med någon kan visa sig framgångsrikt. Om det inte fungerar, acceptera det och lär dig att du inte alltid kan komma iväg med saker. Tvinga dig inte på dem och gör dig själv som en skrynklig stalker.

Muntliga ord färdas ganska snabbt och om du rysar, blir det lätt för dem att sprida ordet om hur konstigt och otäckt du är. Jag säger inte att du är, men igen, om du inte ser korrekt social media etikett, kan du bli den personen som du inte vill vara. Här är en artikel som du kan läsa för att veta mer om Facebook-dating.

Håll koll på din integritet

Medan du är på jakt efter din prince charming eller din damsel in need, lönar det sig alltid att vara extra försiktig. Det finns olika typer av människor som lurar på Facebook och om du inte är noggrann nog kan du bli offer för socialmediabrott.

Det finns många människor som använder andras identitet för att skapa en falsk och använda den för vilket syfte de har.

Se till att du väl väljer de personer som du väljer att dela din profil till.

Elit DatingDu är redo!

Dating är i allmänhet inte en lätt promenad i parken. Det finns många saker du kan göra och försöka få datum. Det finns de som träffas på det perfekta stället vid den perfekta tiden, och det finns de som måste gå ut ur normen för att få det att fungera för dem, så Facebook-dating.

Men oavsett vilken strategi eller vilken stil du gör för att få din rättvisa chans till kärlek, så länge du får reda på vad du ska göra, samtidigt som du är säker på dig själv, är det tänkt att träna för dig. Så vad väntar du på? Gå ut där och berätta hur det gick ut för dig!

scroll up