Hur man hittar den bästa Dating Appen

dating apps

Eftersom vi befinner oss i teknikens nådelösa ålder, är exponeringsexponeringen alltför stor, och att hitta en möjlighet att skapa betydelsefulla relationer blir allt svårare. I denna dag i ålder är det svårt att hitta tid att till och med andas, än mindre för att umgås och gå på dater. Det är därför i dagens moderna era, dating appar har blivit nästa stora sak.

Eftersom det enda som vi verkar ha gott om tid för är vår smartphone, det är därför många människor har vänt sig till den stora poolen av dating appar. Det finns fler och fler dating appar som skapas för att för att uttrycka det helt enkelt, kommer människor för alltid att leta efter kompanjonskap. Så varför inte på språng, hela tiden?

Vi kommer att försöka förenkla processen för dig genom att kategorisera och luka ut de bästa dating appen där ute, så det verkar inte lika skrämmande att du tar chansen och lägger dig själv där ute.

Mest populära dating appar

Låt oss ta en titt på de mest populära dating appar i allmänhet som används i stor utsträckning av de flesta människor som tittar på datum.

Tinder

Jag tror inte att det finns någon där ute som inte har hört talas om Tinder. Det är förmodligen de mest populära dating apparna dessa dagar, och det finns några orsaker till det. Först och främst är dess användbarhet. Det är en mycket enkel men ändå bekväm och pålitlig, i den meningen att den bara låter dig meddela en person om du både “gillar” varandras profil.

Hur det fungerar är att du måste logga in med din Facebook-profil och lägga till ett par bilder och skriva lite om dig själv. Och då får du skumma igenom andras profiler, du kan även hitta personer enligt dina gemensamma vänner på Facebook. Om du hittar en profil du gillar är allt du behöver göra att svepa i en viss riktning, och personen får en anmälan. Om de också är intresserade, gör de samma, och då har du möjlighet att meddela varandra och eventuellt arrangera ett möte.

dating appsMatch.com

Match.com har funnits länge innan appar kom till spel. Det har en annorlunda kant eftersom den inte registrerar dig med Facebook. I stället för att sippra, visar du ditt intresse genom att skicka en “blink”. Bortsett från det tar appen friheten att försöka matcha dig med människor som har samma intressen som du gör. Den enda fångsten är, om du verkligen vill få ut det mesta av Match.com, måste du betala en månadsavgift. Det här låter dig veta vem som har tittat på din profil bland andra funktioner.

Tastebuds

Detta är en datingapp med ett fräscht och spännande nytt sätt att datera. Det matchar människor baserat på deras smak i musik. Det ger dig möjlighet att antingen registrera dig med ditt Facebook-konto eller bara skapa ett helt nytt konto. Det är ett roligt nytt tillvägagångssätt eftersom du har möjlighet att skicka de människor du gillar musikklipp. Denna dating app har en extra dimension till det, för att genom att göra musiken kärnan i sin matchmaking process, kan du hitta personer som även om du inte slutar vara kompatibla med dem, kan du förmodligen bli vänner!

Damer tack – Dating appar för kvinnor!

Det är ingen skam att ta ett skott med att använda dating appar, men det är helt förståeligt om du som en kvinna känner lite blyg eller nervös om utsikterna att sätta dig själv ute i cybervärlden, för att alla ska se och gawk på . Det är därför det finns ett par dating appar som är väldigt kvinnliga.

Bumble

Så denna dating app skapades av medgrundaren av Tinder, som lämnade eftersom hon påstås vara sexuellt trakasserad. Strax efter att hon lämnade tinder bestämde hon sig för att skapa Bumble och syftade till att göra det till en datingapp där kvinnor hade större kontroll så att de kunde bli mer bekväma.

Det är mer eller mindre som Tinder i användbarheten. Det ger kvinnan 24 timmar för att göra det första draget efter att båda ansluter, och det smalnar också ner de som är i närheten.

Antidate

Antidat är en annan datingapp som är speciellt utformad för kvinnor. Först och främst är det unikt eftersom det kräver att alla uppladdade bilder stämplas så att de kan garantera att personen faktiskt ser ut som de hävdar att de ska se ut. Det är också kopplat till ditt instagramkonto.

Liksom Bumble är den platsbaserad för att ge möjlighet till faktiska möten snarare än bara interaktion genom meddelanden. För att ge en känsla av säkerhet, raderas alla meddelanden som utbyts automatiskt efter 24 timmar.

Hinge

Hinge fungerar på grundval av att det bara länkar dig till vänner av vänner, och det här får du givetvis möjlighet att kunna fråga dina vänner om de människor som du är potentiellt intresserad av.

Det står också ut genom att det ger information om utbildning och arbete som gör det lättare för dig att kanske suga den andra personen lite ut.

dating appsWyldfire

Denna dating app är speciell eftersom männen som är på appen kan bara gå med om de är inbjudna av kvinnor, vilket ger kvinnorna överhand.

Siren

Med Siren kontrollerar damerna vem som kan se deras bilder och information, vilket definitivt bidrar mycket till din komfort och känsla av säkerhet.

Lulu

Om du använder den här dating appen har du överkanten genom att du är den som får skicka ut det första meddelandet om du gillar killen.

Vad som är speciellt med Lulu är att kvinnor har möjlighet att betygsätta någonting som de kanske har varit eller är för närvarande anslutna till – ex pojkvänner eller personer som de vet eller kanske har känt.

Det kan vara bra, men var försiktig eftersom åsikterna tydligen är tydligt mycket förspända och kan till och med vara ganska bittra och felaktiga, vilket inte ger några av dessa killar en chans att hitta rätt person.

WooPlus

WooPlus är en underbar datingapp för någon kvinna som har vackra kurvor och känner sig osäker på hennes vikt. Det är främst för plusstora kvinnor och du kommer att upptäcka att det finns massor av män där ute som uppskattar dig precis som du är!

dating appsEn för LGBT – Dating appar för homosexuella!

Det fantastiska med dating appar idag är att det oavsett vad din sexuella preferens kan vara, du är tvungen att hitta något som passar dig perfekt och du kan göra det från telefonens bekvämlighet utan att behöva oroa dig för exponering och säkerhet.

Dattch

Denna dating app skapades för dem som är antingen lesbiska eller bisexuella. Det skiljer sig från andra appar eftersom de bara fungerar med bilder och ingen text.

Her

Hennes är en dating app för kvinnor som är LGBT. Det är mer interaktivt och känns som att det har mer innehåll eftersom bortsett från att ta bilder från ditt Facebook-konto, vilket gör identiteten tillförlitlig, kräver det också att du säger mer om dig själv.

Grindr

Grindr är en dating app som är exklusiv för homosexuella, bisexuella eller bicurious män. Du kan ansluta via Facebook och interagera genom meddelanden, och till och med utbyta bilder.

Jack’d

Det här är också en dating app som riktar sig till homosexuella män och det är positivt att den är placerad så att den har en större betydelse för det, för det sättet kan du faktiskt få möjlighet att träffa de personer som du gillar i motsats till att bara ha ett förhållande på nätet.

dating appsAldrig för sent – Dating appar för äldre!

Man borde aldrig känna att tiden har gått för att bli kär och datera eller ens för att få nya vänner och träffa nya människor. Här är ett par dataprogram för dem som känner att de har passerat målstrecket. Det här är bara en ny början!

OurTime.com

Denna dating app riktar sig till människor som är specifikt över 50 år gammal. Det har en mängd olika sätt att interagera, från ljudmeddelanden för att dela bilder och vanliga meddelanden. Den enda nackdelen kan vara det faktum att du måste betala en månadsavgift för att vara medlem.

Senior People Meet

Denna dating app är mycket lik Tinder, förutom att det är för seniorer. Det är bra i båda fallen om du letar efter något seriöst eller vardagligt.

Stitch

Detta är ett uppfriskande nytt tillvägagångssätt i världen av dating apps, det fokuserar på människor över 50 som gillar att resa. Så från get-go, har det redan minskat en viss typ av individ, vilket gör det mycket lättare att hitta en följeslagare som skulle älska att resa, som du, och förhoppningsvis med dig!

Something for everyone

Sammantaget är detta bara en genomgång till vad som är faktiskt tillgängligt där ute. Du kan hitta så många dating appar som kan tillgodose dina specifika behov. Så jag känner inte som att du borde tveka att sätta dig själv och ge det ett skott. Se bara till att det är något som används allmänt och läses över recensioner så att du kan känna dig trygg i vad du anmäler dig till.

Annat än det, gå för det! Oavsett vilken ålder du är, sexuell preferens eller social ställning är det definitivt någon där ute för dig! Du måste bara sätta dig själv och ta en chans. Och dessa dating appar, kommer definitivt att vara en stor hjälp för att få det perfekta daten.

scroll up